Milyen IT területet érdemes otthonról kitanulni?
Figyelt kérdés
Egyetemre már nincs lehetőségem menni. Van egy mérnök MSc diplomám, de nem IT területen szereztem. Melyik az a terület ahhol nem akkora hátrány, hogy nem egyetemen tanultam, hanem csak netről? Úgy olvastam, hogy pont az IT terület az, ahol nem akkora hátrány. Én szoftverfejlesztésen gondolkodtam. Ami volt programozás nekem az egyetemen az nagyon jól ment, igaz C nyelv volt.2023. márc. 30. 06:40
1/3 anonim válasza:
A legtobb cegnel ez senkit nem erdekel, ha a tudasod megvan akkor el tudsz helyezkedni. Tesztelsbe a legkonnyebb bejutni, manualis tesztelokent valszeg par hetnyi keszules utan kapnal munkat, tesztmernokkent is ha megvan a tudasod. Programozas mas tal teszta oda ennyi nem eleg, valszeg 3-6 honapnyi intenziv keszulodes kellene
2/3 anonim válasza:
Web frontendet (React, Angular, Vue, Svelte stb.) érdemes otthonról tanulni, mert viszonylag jól megfogható valami és könnyű referenciamunkákat csinálni. Keresd Maximillian Schwarzmueller videóit a Udemy-n.
3/3 anonim válasza:
Manuális tesztelést a legkönnyebb elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!