Igaz hogy aki megtanul pókerezni az utána megél belőle?
Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 03:31
11/16 A kérdező kommentje:
Akkor akitől hallottam az mégiscsak igazat mondott csak én ezt 10-15 éve hallottam és akkor ha jól értem ma már nem aktuális
2023. márc. 29. 10:27
12/16 anonim válasza:
Egy esetben lehet igaz ez, amennyibena maffia strómanja vagy, és tisztára kell mosni bizonyos pénzeket...
Na pont erre való a szerencsejáték! Aztán persze az is meg lesz mondva, hogy te azt a pénzt amit nyertél hol költheted el és mire!
13/16 anonim válasza:
5-ös szerintem bankroll managementet akartál mondani
14/16 A kérdező kommentje:
Meg gondolom bukik valaki az is én leszek
2023. márc. 29. 20:43
15/16 anonim válasza:
14. nem feltétlenül. még ha kezdő is vagy, akkor is lehet (egy darabig) szerencséd, ha pedig elég kemény munkát fektetsz bele, akkor egyre jobb eredményeid lesznek hosszú távon. a "megtanul pókerezni" nem túl szerencsés kifejezés, mert a szabályokat ha megtanulod vagy ismered, attól még nem tudsz jól pókerezni. ez egy véget nem érő folyamat, állandóan tanulsz, "megtanulni" ezért nem lehet, max. a szabályokat. miután ezeket ismered, úgy érezheted, hogy tudsz pókerezni, de minél többet tanulsz, annál inkább rájössz, hogy mennyi mindent nem tudsz még, ez egy rendkívül összetett játék - csalóka, mert első, de még második ránézésre sem látszik rajta.
16/16 A kérdező kommentje:
Ja ezt a bukást arra gondoltam hogy maffiabam ha bukik valaki akkor elösször a kis hal bukik
2023. márc. 29. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!