Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik azok a végzettségek ahol...

Mik azok a végzettségek ahol bár mennyi idős a jelentkező felveszik?

Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 03:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szellemi munkakörben a naprakész, hasznos tudást mindig megfizetik. De ha az elmúlt 50 év alatt nem sikerült semmiben csúcsszupernek lenni, még mindig junior szinten vagy, akkor nem lesz egyszerű munkát szerezned.
2023. márc. 29. 08:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha valaki 70+ éves és az egész karrierjét IT-ban töltötte, ő valószínűleg nem fejlesztői állásokra fog pályázni, hanem vezetői pozikra, ahol a múltja jó ha van, de programozni valószínűleg nem kell majd neki.

Top IT cégeknél is mint a Google vagy a Microsoft, minél több éve vagy a cégnél, egyre kevesebbet programozol, 10-15 év ott töltött idő után már menedzseled a fejlesztőket helyette.

2023. márc. 29. 09:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez nem végzettség, hanem egyén függő, hogy bárhány évesen is felvesznek.
2023. márc. 29. 09:49
 14/16 anonim ***** válasza:
8. vagyok, tényleg félreértettem, bocs
2023. márc. 29. 10:38
 15/16 A kérdező kommentje:
De ha már Felmerült a téma Én eddig úgy tudtam hogy nappalin is felvesznek valakit akarhany idősen, csak a nappali Az nem igazodik egy átlagos munkához és inkább ez vele a gond.
2023. márc. 29. 10:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Programozó lehet ilyen. Első munkahelyemen volt egy kolléga, 62 éves volt, lassan nyugdíhoz közeledett, de nagyon nagy szakmai tudása, tapasztalata volt, meg értett egy olyan legacy rendszerhez, amihez a cégnél senki más. Meg is volt becsülve.
2023. márc. 29. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!