Mik azok a végzettségek ahol bár mennyi idős a jelentkező felveszik?
Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 03:22
11/16 anonim válasza:
Szellemi munkakörben a naprakész, hasznos tudást mindig megfizetik. De ha az elmúlt 50 év alatt nem sikerült semmiben csúcsszupernek lenni, még mindig junior szinten vagy, akkor nem lesz egyszerű munkát szerezned.
12/16 anonim válasza:
Ha valaki 70+ éves és az egész karrierjét IT-ban töltötte, ő valószínűleg nem fejlesztői állásokra fog pályázni, hanem vezetői pozikra, ahol a múltja jó ha van, de programozni valószínűleg nem kell majd neki.
Top IT cégeknél is mint a Google vagy a Microsoft, minél több éve vagy a cégnél, egyre kevesebbet programozol, 10-15 év ott töltött idő után már menedzseled a fejlesztőket helyette.
13/16 anonim válasza:
Ez nem végzettség, hanem egyén függő, hogy bárhány évesen is felvesznek.
14/16 anonim válasza:
8. vagyok, tényleg félreértettem, bocs
15/16 A kérdező kommentje:
De ha már Felmerült a téma Én eddig úgy tudtam hogy nappalin is felvesznek valakit akarhany idősen, csak a nappali Az nem igazodik egy átlagos munkához és inkább ez vele a gond.
2023. márc. 29. 10:42
16/16 anonim válasza:
Programozó lehet ilyen. Első munkahelyemen volt egy kolléga, 62 éves volt, lassan nyugdíhoz közeledett, de nagyon nagy szakmai tudása, tapasztalata volt, meg értett egy olyan legacy rendszerhez, amihez a cégnél senki más. Meg is volt becsülve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!