Milyen szakmát tanulhatnék ki fiatal nőként, hogy bárhol élhessek a világban, jól meg tudjak élni?
A későbbiekben szeretnék egy saját fix helyhez kötött vállakozást mikor már egy helyen szeretnék letelepedni. De jelenleg kb 1 éven belül szeretnék kitanulni egy olyan szakmát amit akárhonnan tudok végezni.
Nagyon nagy álmom, hogy fél évente - évente mindig egy másik gyönyörű országba költözhessek és az alatt felfedezhessem azt.
Szerintetek ez lehetséges? Vagy ti hogy oldanátok ezt meg? Mit tanuljak ki amiből bárhol megélek.
Webkam modell, ha van hozzá tested
Programozó, ha van hozzá eszed
Én részben akadémikusként, részben saját céggel (EUs kutatási és oktatási projekteket menedzselgetve) csinálom ezt. Néha digitális nomádkodok néhány hónapot, most jöttem haza ázsiából.
Azért tudom megtenni, mert elég jó napidíjon dolgozom (250 - 750 EUR), így átlag két hetet dolgozom egy hónapban, így felfedezni, búvárkodni, eljárkálni is van időm helyben. Azért még egy csóróbb országban is eléget az ember havi 1 millát digital nomadként, ha normálisan szeretne élni, középkategóriás condot bérelni, napi 1-2x olcsóbb étteremben enni, belépőket és guide-okat fizetni, pár italra meghívni helyi barátokat/csajokat/stb. Ez úgy felezhető, ha nagyon visszaveszel, és nem csinálsz semmit, de akkor meg minek vagy ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!