HRes szemmel mi a véleményed? Részletek lent
28 éves vagyok, 8 éve kezdtem a szakmám szerint(érettségire épülő emelt szintű szakképesítéssel) a végzettségem szerinti munkakörben dolgozni, ez az első munkahelyem és azóta is itt dolgozom, az utolsó éveket munka mellett végeztem el a tanulmányaimnak szintén ugyanitt. Felsőfokú nyelvvizsgám van. A munkahelyen az értékeléseim mindig a maximumot érik el. Már a 4 évben megkaptam a legmagasabb szintű igazgatói elismerést is. Jelenleg levelező felsőoktatási tanulmányt folytatok munka mellett hogy a szakmából diplomám is legyen.
A bérem az nemzetgazdasági átlagber+ 10-40% ez változó.
Azért éreztem feltenni ezt a kérdést mert úgy érzem maradi vagyok a munkavállalói téren ugyanis manapság nem divat évekig ugyanott megmaradni, de én jól érzem itt magam és nem fordult meg a fejemben váltani munkahelyet, mégis azt látom hogy nagy a fluktuacio. És mindenhonnan azt hallom hogy ciki hogy még mindig az első munkahelyemen vagyok és nem váltok.
De most mi a kérdés?
A mostani HR-ednek is jó, mert új embert felvenni drága, meg ha váltasz, az új helyen is pozitív, mert nyilván ők is hosszú távra keresnek.
A 2-3 évenkénti váltás kizárólag maguknak a munkavállalóknak jók.
Volt olyan HR-es is aki megkérdezte a jelentkezőt, hogy miért dolgozott egy munkahelyen 5 évig ugyanabban a munkakörben. Nincsenek karriercéljai ?
Flúgosak a HR-esek nem tudhatod milyen hülyét fogsz ki.
7-es:
Igen van pár idióta HR-es, ezt aláírom. Azt mondtam volna, hogy akkor még nem voltak kartiercéljaim, de mostanra lettek, ezért vagyok itt ezen az interjún önöknél.
A HR-s is csak munkavállaló.
Az idióta kérdései a főnökei hozzáállását tükrözik, az új munkaerőhöz, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a hülye kérdésekkel is csak tesztel, hogy hogyan reagálod le ezeket.
Azt egyszerűen lehetetlen kisakkozni, hogy kiből mit vált ki, az hogy a jelenlegi munkahelyeden hosszabb ideje dolgozol.
Ez egy állásinterjún előny vagy hátrány.... (személy szerint már mindkét mentalitással találkoztam).
Akik elmennek a jelenlegi helyedről, miért mennek el?
Velük van baj?
Mert ha nem, akkor Neked szerencséd van, hogy még mindig ott lehetsz....de a szerencse forgandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!