Húszas éveikben járó fiatalok! Mennyi pénzt tudtok félretenni havonta és jelenleg mennyi megtakarításotok van? Ha volt már nagyobb kiadásotok, mi volt az?
Figyelt kérdés
2023. márc. 26. 12:49
11/23 anonim válasza:
29 éves vagyok, havi kb. 350e szokott maradni a fizetésemből, de ebből éves viszonylatban költök még utazásra, magánorvosra, előtörlesztésre is. Legnagyobb kiadásom a lakásom volt, mert beleraktam az önerőbe szószerint az összes pénzem. Nem bántam meg.
12/23 anonim válasza:
20 éves vagyok, egyetem mellett kerek perec 120k forintot keresek, ebből 0-t tudok félretenni, szüleimnél lakok.
13/23 anonim válasza:
Áruljalátok már el, hogy mivel kerestek ennyit. Én diplomával, nyelvvizsgával szivok 280 nettóért. Pl. 1-es kommentelő stb. Itt mindenki informatikus stb., hogy ennyit keres?
14/23 anonim válasza:
Szakmunkás lehet.
Junior informatikus, ha 400-at keres az már prémium.
15/23 anonim válasza:
Mindenki informatikus ezen a platformon?
16/23 anonim válasza:
"Mindenki informatikus ezen a platformon?"
Lásd a 4. választ.
Azok olvasnak pénzügyi fórumokat és blogokat, akiknek sok a pénze. Fiatalként, belföldön, "értelmiségiként" informatikusként lehet általában sok pénzt keresni. Szóval ja, egy ilyen kérdésnél kb. minden második ember az lesz.
17/23 anonim válasza:
Bizonyára nem csak informatikusok keresnek ennyit, aki nem informatikus, vagy nincs köze az IT-hez, s mégis ennyit keres Magyarországon az mivel foglalkozik?
18/23 anonim válasza:
Hát most viccen kívül, a legjobban kereső 20-on éves ismerőseim, akik nem külföldön élnek és nem IT-sok, azok vagy fodrászok, hideg burkolók, villanyszerelők vagy műszempilla építők. Nem viccelek.
19/23 anonim válasza:
18 - köszi, bár ez nem általános. A fodrász kereshet jól, de az helyfuggo is, hogy hol melózik, mennyi ember jut rá stb. Nálunk pl nettó 300…jobb hónapokban 400 jut egy fodrásznak, ha pl megengedheti a saját szalont és nem kell bérleti díjat fizetnie. A burkolók itt is jól keresnek 6 általánossal. Villanyszerelők már átlagosan, nettó 200-300… itt van belőlük bőven, nincs hiány. Szempillások közt van, aki jól keres, de az se mind. Én olyanra lennék kíváncsi, mint az informatikusok, akiknek az alapfizetése nettó 400-500-ról indul és ez alatt nem lehet keresni benne. Ilyen szakmák érdekelnek. Mint a burkoló. Az ma jól keres mindenhol, mert hiányszakma. A fodrász stb.az nagyon függ a helytől, hogy mennyire forgalmas, mennyi a kiadása stb.
20/23 anonim válasza:
"Én olyanra lennék kíváncsi, mint az informatikusok, akiknek az alapfizetése nettó 400-500-ról indul és ez alatt nem lehet keresni benne"
Nincs olyan szakma, ami országon belül mindenhol fixen jól fizet. Én is informatikus vagyok, a szülővárosomban, sőt inkább a szülőmegyémben konkrétan el sem tudnék vele helyezkedni. A jól fizető munkák 99%-a ebben a szakmában Budapesten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!