Van egy nagyobb összegű megtakarításom,1 évre szeretném lekötni az OTP-nél, milyen éves kamatja van most a lekötött betéteknél? Az OTP oldalán nem találok róla semmit.
2 százalék? Hahaha
Annál kevesebb. 1 százalék alatti. Amikor én néztem tavaly, akkor 0,3% volt a legjobb ajánlat.
Konkrétan nem éri meg banknál lekötni a pénzt.
Esetleg államkötvény hozhat 2 százalékot, de nem 1 éves hanem jóval hosszabb futamidő esetén.
@13:33
Csak kíváncsiságból megnéztem az én lekötésem szerződéseit. OTP-s 1 éves futamidőre, alacsony kockázatú 2%-os.
"Csak kíváncsiságból megnéztem az én lekötésem szerződéseit. OTP-s 1 éves futamidőre, alacsony kockázatú 2%-os."
Mikori szerződés? Esetleg mennyire kiemelkedő összeg? Csak mert új lekötésnél az OTP jelenleg 0.01% (nulla egész egy század százalék, nem elírás) kamatot ad. "Prémium" betétre ez 0,05% (nulla egész 5 század százalék) is lehet. Ezt az OTP jelenleg érvényes hirdetményeiből szedem.
Nem Koplárovics Béci-nek volt igaza, hanem nekem. :D
Ő pont az ellenkezőjét állította meg ilyen 0.05%-os kamatról beszélt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!