A fogászati asszisztens könnyű munka?
Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 22:32
1/10 anonim válasza:
Sok fogászat késő estig van nyitva, nem tudom ez mennyire szempont.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát 1-es igazad van, bár én családot gyereket nem akarok, csak a kondi miatt lenne necces, mondjuk munka előtt tudnék edzeni. Amúgy Németországban csinálnám, mert ott jól keresnek.
2023. márc. 25. 23:01
4/10 petraa07 válasza:
Nem könnyű munka és én úgy gondolom ehhez nagyon is kell, hogy az ember szeresse is a szakmát és ne csak munkának tekintse. Ez nem munka, hanem hivatás. Rátermettnek kell lenni és nagyon türelmesnek és empatikusnak. Én 10 éve dolgozom benne nagyon szeretem csinálni, ez mellett dentálhigiénikus is vagyok. Sose bántam meg, hogy ezt választottam.
5/10 petraa07 válasza:
Akkor válaszd ezt a szakmát ha nem csak a pénzt látod benne mert emberekkel fogsz foglalkozni. Ha lélekkel csinálod, csak akkor csináld.
6/10 A kérdező kommentje:
Nemcsak a pénzt látom benne, mert múltkor voltam fogorvosnál és megtetszett. Viszont fontos számomra, hogy olyan munkát végezzek, ami fizikailag nem túl megterhelő. Tavaly érettségiztem, pincér a szakmám, és az annyira fárasztó, megterhelő munka, hogy az nem igaz, ráadásul stresszes is, szóval nem szeretnék ilyen fárasztó munkát végezni.
2023. márc. 26. 00:00
7/10 anonim válasza:
Hát, ha ezen aggódsz, akkor az edzést se nagyon tervezd...
8/10 petraa07 válasza:
Hát nem egy stresszmentes munka és meg terhelő is. Örülök, hogy tetszik a szakma. :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Viszont én ahova járok, ott két asszisztens van, az egyik fertőtlenít, vizet ad stb, a másik meg csak időpontokat irkál, meg telefonálgat.
2023. márc. 26. 15:13
10/10 petraa07 válasza:
Nem csak ebből áll egy asszisztens munkája. A legtöbb helyen nincs egy orvosra 2 asszisztens eleve. Ha gondolod szívesen leírom neked privibe egy napom hogy miből áll a munkám. Ha tényleg érdekel. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!