Egy cégnél jó néven veszik azt, ha több pozíciójukat is megjelölöm?
Figyelt kérdés
Látják, hogy szeretnék oda menni és nagyobb eséllyel hívnak be?2023. márc. 25. 21:39
1/5 anonim 

válasza:

Attól függ, ha targoncás és kézi anyagmozgató pozíciót is megjelölsz, az nem gáz, ha targoncás és pénzügyi vezetőt is, az gáz.
Nem azt fogják gondolni, hogy mindenáron oda akarsz menni, hanem, hogy bármi is jó lenne, ami felvet kérdéseket
2/5 anonim 

válasza:

Annyi ház, annyi szokás.
Én pénzügyes vagyok, és volt ugyan abban a szektorban 2 multi, az egyik mondta, hogy egyszerre csak 1 mozira jelentkezhetek, a másiknál meg ők kérték, hogy párhuzamosan jelentkezzek még 2 másik pozira is.
3/5 anonim válasza:
Egyetértek, két hasonló munkakör még jó pont is lehet, de ami azt a látszatot kelti, hogy "mindent is bejelölök, mert kell egy állás", az kontraproduktiv lehet.
4/5 A kérdező kommentje:
Az egyik logisztikus, a másik kereskedelmi ügyintéző
2023. ápr. 5. 02:17
5/5 anonim válasza:
Szerintem ez a kettő belefér, rokon kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!