Melyek a legidegőrlőbb foglalkozások szerinted?
Figyelt kérdés
2023. márc. 25. 15:35
3/23 anonim válasza:
Telefonos ügyfélszolgálatos emberkéket sem irigylem, ha jó kedvük van ha rossz, az ügyféllel szívélyesen kell beszélniük, ha fárasztó az ügyfél akkor is türelmesnek lenni stb.
4/23 anonim válasza:
Én a mentősöket nagyon nem irigylem. Hatalmas felelősség és nyomás van rajtuk.
5/23 anonim válasza:
Bármilyen ügyfélszolgálatos munka, ahol emberekkel, illetve azok problémáival kell foglalkozz. De ide jöhet még a pénztáros, pultos, pincér stb.
7/23 anonim válasza:
Én speciális igényű, főleg autista gyerekekkel dolgozok. Sokszor ez is idegörlő, rohadt nagy türelem kell hozzá. De legalább tudom, miért viselkednek így.
8/23 anonim válasza:
Amikor elsétálok egy óvoda előtt és hallom a sok sikongató hangos gyereket, mindig arra gondolok, hogy óvónő nem lennék siha, meg általános iskolai tanítő sem. Nekem ehhez nem lenne idegrendszerem, de van aki szereti a gyerekzsivajt.
9/23 anonim válasza:
Mindenkinek más. Sokkal inkább lennék óvónő, mint telefonos értékesítő. Aki véletlenszerűen kiválasztott emberekre próbál valamilyen terméket rájuk tukmálni, amire semmi szükségük.
10/23 anonim válasza:
Az összes ilyen munka szinte aki emberekkel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!