Hogyan szerezzek 4 órás munkát az IT-ban?
Anno elkezdtem a proginfós mesterképzést, és majdnem be is fejeztem, az utolsó pillanatban viszont ott kellett hagynom, mert kaptam egy nagyon jó álláslehetőséget. Maradt még hátra a diplomamunkám, és egy jó adag tárgy. Egy félév alatt betudnám fejezni(és be is akarom, mert nagyon frusztrál), de 8 óra munka mellett kb. esélytelen lenne. A jelenlegi munkahelyemen azt mondták, nem fognak 4 órába foglalkoztatni, úgyhogy sajnos el kell majd mennem innen.
Beadtam már jó pár 4 órás gyakornoki helyre az önéletrajzomat, de sehonnan sem jeleztek vissza, vagy kérdés nélkül elutasítottak. Kicsit több mint másfél éve dolgozom, tehát junior vagyok. Azt veszem észre, hogy gyakornoki helyekre sokkal nehezebb bekerülni, mint a 8 órás Junior és afölötti pozikra. LinkedIn-en folyamatosan keresnek meg Junior, és néha Medior pozikkal is, de gyakornoki pozíciókra meg nem akarnak felvenni. Mi lehet ennek az oka? Többen jelentkeznek ezekre az állásokra, és jobban tudnak válogatni? Netán Seniorok is jelentkeznek gyakornoknak, és őket veszik fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!