Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit szólnátok hozzá ha elvenné...

Mit szólnátok hozzá ha elvennék mindenkitől a saját irodát?

Figyelt kérdés
Másik épületbe költözés miatt mindenki bekerül egy nagy open office irodába, a saját helyet
2023. márc. 23. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Home officeba nehezen
2023. márc. 23. 16:44
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Az open office mindennek a legalja.
2023. márc. 23. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Semmit, nem jarok be az irodaba.
2023. márc. 23. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Az katasztrófa lenne!

Veszekedés a villany, fűtés és a légkondi miatt, nonstop. Az egyik fázik, a másik őrjöng, hogy igenis nyissatok ablakot.

Ablak melletti kolléga lekapcsolgatja a villanyt, mert kiég a szeme. 10-szer visszakapcsolod, mert nem látsz, ő 11-szer visszacsapja.

Szóval felejtős.

2023. márc. 23. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Most is ilyenben ülök: 60 fő van egy irodablokkban nálunk.

Egy baj van: vannak akik fülessel a fejükön is kiabálva beszélnek, mert nem hajlandóak a fülest felhangosítani, és ugye ha te kiabálsz, akkor jobban fogod te hallani amit a másik mond... Főleg idősebb korosztálybeliek.

Még az a fura, hogy 3 asztal van egy más mellett, és ha a benti kimegy mosdóba, akkor a kintinek be kell húznia a széket, esetleg felállni, és kicsit kiesik emiatt a ritmusból.

Engem más nem zavar, a vezetők toleránsak, látják mi megy a monitorokon, amíg a munka el van végezve, nem szól, ha munka közben netezel, filmet nézel, Facebookon csetelsz.

2023. márc. 23. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem olyan munkám van ahhol fontos a kollaboráció szóval nekem nincs vele gondom. Külön irodáknak nem igazán látom értelmét, ennyi erővel home officeba is lehet az ember.
2023. márc. 23. 21:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk nincsenek saját (egyszemélyes) irodák, de hála égnek csak 2-4 fős irodák vannak. Az előző munkahelyemen open office volt, gyűlöltem! Mindenki mindent lát, hall, és a munkaidő nagyobb része egymás kibeszélésével telik, nem pedig a munkával. Ha kitalálnák, hogy itt is bevezetik, tuti sírnék. Mást nem igazán tudnék tenni sajnos...
2023. márc. 24. 05:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Én is open office-ban dolgozom, ráadásul horribile dictu még saját asztalunk sincs, oda ülünk, ahová akarunk.

Semmi probléma nincs ebből, ezerszer inkább open office, mint hogy betereljenek egy állandó kis szobába ugyan azzal a 3 másik emberrel, az szörnyű lenne.

A saját iroda egyébként tényleg minőségbeli visszalépés, gondolom nincs szakszervezet nálatok mert azt valami mitikus kommunista ármánynak látjátok, de ez egy nagyon jó kiindulási alap lenne, hogy a károsult érintettek közösen összefognak, és egy közös kompenzációt kértek cserébe.

Ne legyél naiv, a vezetés fillérre kiszámolta mennyit takarít meg ezzel a lépéssel, számoljátok ki ti is, mennyit ér nektek ez a lépés.

2023. márc. 24. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!