Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angol nyelvtudással melyik...

Angol nyelvtudással melyik országban érdemes munkát vállalni az EU-ban?

Figyelt kérdés
Családdal mennénk.

2023. márc. 21. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen munkát szeretnél? Milyen területhez értetek? Az, hogy tudsz beszélni angolul az a minimum, ha kimész külföldre. De nagyon sok opció van
2023. márc. 21. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
9%
Magyarországon, ahol mind otthon érzitek magatokat, hiszen itt élnek a rokonaitok, a barátaitok, ahol nem kell lemondani arról, hogy az anyanyelveteken szerethessétek egymást ahelyett, hogy valami idegen nyelven kelljen egymással kommunikálnotok.
2023. márc. 21. 22:26
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkét választ.

1. Bármit elvállalunk. De, én itthon pedagógus területen dolgoztam. Emellett gyárakban is mint összeszerelő, csomagoló.

Párom gépkezelő. Nehézgép csoport is és targoncia is.

Logiaztikában is jártasak vagyunk.

2.

Megértem telhesen amit mondassz! Én a végsőkig húztam ezt a dolgot, de a gyerekeim jövőt nem látom itt...

2023. márc. 21. 23:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én Skandináv országot választanék. A finnek tudom, hogy jól beszélik az angolt és sokan is, szóval azzal nem lehet mellélőni.

Az oktatás pedig az egyik legjobb ott. Ha én költözni fogok, akkor oda fogok. Persze én most úgy vagyok, hogy még kivárom mi lesz a '26-os választáskor.

Amint egy olyan kormány vezeti az országot, amelyik az emberek érdekeit tartja szem előtt, az emberek maradni fognak.

2023. márc. 21. 23:18
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igen..de az a kérdés lesz e olyan kormány...

2023. márc. 21. 23:29
 6/10 anonim ***** válasza:
80%

Hollandia

#2 Te meg eltartod őket gondolom

2023. márc. 22. 06:59
 7/10 anonim ***** válasza:

"Amint egy olyan kormány vezeti az országot, amelyik az emberek érdekeit tartja szem előtt, az emberek maradni fognak."

És akkor négyévente ide-oda?...

2023. márc. 22. 19:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz olvasni, akkor nem kell válaszolni. Elég egyértelműen azt írtam, hogy "maradni fognak", nem pedig azt, hogy visszajönni.

Aki elment, az már kis eséllyel jön vissza, viszont aki itt van, azt még aránylag könnyű megtartani.

2023. márc. 23. 09:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Tapasutalt nehezgepkezelo epitoiparban sztem sok helyen keresett.
2023. ápr. 1. 10:38
 10/10 anonim ***** válasza:

"Tapasutalt nehezgepkezelo epitoiparban sztem sok helyen keresett."

Magyarországon is.

2023. ápr. 1. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!