IT területen mennyi időt töltesz konkrét munkával naponta?
Figyelt kérdés
Vannak pörgősebb napok, és van mikor nagy a lazsálás?
Vagy állandóan el vagy látva feladatokkal?
2023. márc. 21. 14:50
21/27 anonim válasza:
#17 ezért kérdeztem h nem unatkozik-e
22/27 anonim válasza:
En pld nem unatkozok, elso valaszolo vagyok, van masik melom ott is kb 3-4-5 ora melot szoktam csinalni, a ketto osszbe kihoz egy napot. Amikor a gyerek megszuletik valszeg az egyiket lemondom majd mert hogy tobbet legyek vele
23/27 anonim válasza:
Nah de akkor dolgozol 6-8 ótáz naponta még ha 2 helyen is ez így teljesen ok. De aki csak 1-3 órát ott azért gond van szerintem.
24/27 anonim válasza:
#23, miért lenne gond, ha olyan jól csinálom a munkám, hogy le tudom automatizálni? Miért lenne ez baj?
25/27 anonim válasza:
Azért, mert az azt jelenti, hogy az az ember elvan a langyos vízben, 0 munka , 0 motiváció (munkában).
26/27 anonim válasza:
#25: sajá projektet is lehet ám mellette csinálni ;)
27/27 anonim válasza:
De az is munka :) Az úgy teljesen rendben van. Én arra értem ha valaki nem dolgozik mellette semmit. Rengeteg ilyet láttam környezetemben. Megcsinálja ami ott van napi 1-2 órában mellette semmi képzés, aztán amikor váltani kell vmiért, akkor van "10 év" tapasztalata de közben semmi aktuális dologhoz nem ért és fel van háborodva, hogy nem veszik fel sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!