IT területen mennyi időt töltesz konkrét munkával naponta?
Vannak pörgősebb napok, és van mikor nagy a lazsálás?
Vagy állandóan el vagy látva feladatokkal?
Az esetek nagyrészében napi 4-6 órát dolgozom.
Persze vannak sprintek meg month end-ek, hónap vége fele jobban beindulnak a dolgok, mindenki határidőre dolgozik és több a request is olyankor nekünk emiatt.
Az elején amikor kezdtem, egyébként azért élveztem, mert csak annyi volt a dolgom, hogy figyeltem a backlog-ot és vettem fel ticketet, már ha volt. Volt amikor 3 napig szinte semmi nem jött be. Néha jól estek ezek a kis szünetek havi egyszer-egyszer.
De azóta egyre többen ismernek, és ha akarnék sem tudnék lazsálni, mert valaki mindig zaklat, mindig kell tréningelni valakiket, egyre több a meeting, több project-nél is vannak napi meetingek, egyre több project-ben vagyok benne..
Már ott tartok, hogy valamit vissza kell adnom, mert az újabb, fontosabb projektre nem lenne időm.
Előfordul egyébként, hogy nincs idő ebédet sem kivenni szóval 9 órát dolgozom, de összességében mindig visszahúzom azon a héten. A nagy átlag az szerintem napi 5 óra lehet.
Szerencsére rugalmas, napközben főleg délelőtt el tudok ugorni pl a városba vagy ügyet intézni, de olyankor általában este visszalépek egy kis időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!