Junior Kontroller állásnál mennyi bérigényt adjak meg?
Figyelt kérdés
Alapdiplomával rendelkezem és egy éve dolgozom Junior Kontrollerként, viszont szeretnék váltani mert nem vagyok megelégedve a fizetésemmel, mennyi lehet a reális határ amit kérhetek?
Jelenleg br. 440.000Ft a fizetésem.
(Keresgettem statisztikákat, de nagyon eltérőek és frisset nem is találtam)
2023. márc. 21. 11:01
1/4 anonim válasza:
Én vagy a Hays vagy a Randstad salary-t szoktam nézni. A Randsatd szerint most komolyan alul vagy fizetve, kb. br.675000 az átlag egy junior kontrollernek.
2/4 anonim válasza:
Kb. bruttó 600-650 ezer reális lehet budapesti multinál.
3/4 anonim válasza:
Én két évig kihuznam , az már egy értékelhető tapasztalat, az egy évet sok helyen kevésnek nézik. Aztan utána ha 2 ev megvan olyan brutto 600 korul próbálnék nézegetni. Addig meg jelenlegi helyen inflációra meg egyébre hivatkozva megprobalnek óvatosan egy kis emelést kérni. De ezt én csinalnam, a pontos helyzeted nem ismerem, szóval sajat meglátásod szerint hozd meg a végső döntést.
4/4 GTABoyyy válasza:
Én budapesti multinál dolgozom, bruttó 570 az alapbérem, és én is keveslem.
440-nel azonnal válts, szerintem egy 630-650 közötti bér lenne most a reális!
Én is váltani tervezek, előtte viszont még megpróbálkozom a fizuemeléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!