Vidéki étteremben munkaidő?
Szia, 8 év után vendéglátásban azt mondanám, hogy még ugyanabban a városban, pár 100 méterre egymástól tök más órák, fizuk, borravalók vannak, nincs ilyen, hogy átlag.
Attól függ hogy vannak nyitva, milyen pozítcióban vagy, kik a klientúra...
Ha pl esküvők a profil, akkor ott a pincért csak pár órára kérik be, mert egyszerre ki kell vinni pár száz tányért, beszedni, aztán csak a pultosok maradnak hajnalig.
A szakács korábban jön be előkészíteni, de aztán ahogy zár a konyha, húzhat haza. A mosogató általában az utolsó a konyhán, viszi ki a kukát, meg meg kell várnia az utolsó tányérokat is.
Vannak éttermek, amik ebédkor nyitnak ki pár órát, mittudomén 12-4, aztán pár órát bezárnak, aztán este 6-12ig újra kinyitnak.
Vannak éttermek, ahol reggel 11től hajnal 2ig áll a bál, és simán kell gürizni 15-16 órákat szünet nēkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!