Régi ismerős keresett meg munkával, ti kérnétek érte pénzt?
250-300.000 Ft-os munkadíjról van szó.
Igazság szerint fél áron gondolkoztam, vagy szívességen... De a szívességet lehet, hogy ki is húznám most, mert pénzügyileg most nagy szarban vagyok... Ha nézem a gépeim kopási költségét, meg az üzemanyagot (csak az üzemanyag 30-35000 Ft lesz), akkor ezt önköltségre szívességből nem tudom bevállalni...
Egyszer segített ő is nekem, de az csak 4-5 órás munka volt, és nem kért érte semmit, csak megvendégeltem, ahogy illik és kapott pár ajándékot 10-15000 értékben... ti hogy cselekednétek ebben az esetben?

VAGY rendesen megfizeti, VAGY keres mást.
Neked semmilyen költséged nem kevesebb azért, mert ö ismerös, aki ezt ki akarja használni, azzal nem foglalkozom.

Nem hiszem, hogy arra alapozna, hogy ingyen megcsinálom úgy is, mert az volt az első, hogy neki ingyen nem kell
Azt gondolom, hogy fiatal létemre, ezeket azért felismerem, mert valóban volt aki 2 milliós munkát ingyen elvárt volna tőlem, aztán utána meg jött panaszkodni, hogy 2,5 milliót kértek tőle és 3 napot még ő baszott el vele, mert be sem fejezték, mondjuk ezzel azért szíven ütött, mert jól jött volna a munka, csak fizetni nem akart volna érte...

"az első, hogy neki ingyen nem kell"
Na én pont azt tapasztaltam, h ha így kezdődi valaki, akkor ponthogy ingyen kéne neki, csak szimpátiát akar ébreszteni azzal, h így kezdi a dolgot...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!