Elszálltak a fizetések? Van valaki akinek nettó 200 alatti a fizetese?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hol mennyit fizetnek, azt tudom, a férfi szakmunkás munkaval jol lehet keresni, de ahol nem szálltak el a fizetesek, ott mennyire mentek fel? Lehet példát is , ki milyen munkakörben mennyit keres.2023. márc. 16. 15:58
12/16 anonim válasza:
Multi, adminisztratív munka (két idegen nyelven) 385 nettó, 8 órában.
13/16 anonim válasza:
Egy jó épìtőipari szakmával sztem 400-500 is megvan ha nem több. Gondolok itt komuves, ács meg hasonló komoly szakmákra. Budapesten napi 30ert is látok neha alkalmazott komuves bért.
14/16 anonim válasza:
Mik szálltak el? Az emberek többségének a fizetése vásárlóértékben csökken
15/16 anonim válasza:
14-es: van az a réteg, aki csak a nominált nézi (tavalyhoz képest 50-el több a fizum, milyen jó nekem!!!)
16/16 bzoli79 válasza:
Sokat.Én burkoló ev. vagyok napi átlag mondjuk 40-100 ezer közt meg lehet keresni munkától függően.Minusz kata,amortzáció,szerszám,gép,minusz üa stb stb.Tavaly szinte maxra kihasználtam a kata lehetséges plafonját,és 2 hónapot nem dolgoztam, fél januárt,meg november közepétől január közepéig.Hasonlóan keresnek ismerős ev-k is más szakmákban,de pl egy kartonosnak sokkal nagyobb géppark kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!