Van rá esély hogy kirug a fönököm?
Figyelt kérdés
Mai nap elaludtam pedig mennem kelett volna munkába, éjszakás műszakba vagyok 15 órán át!
Van hogy elalszok de eléggé ritka havi 1× vagy 2 havonta van hogy elalszok s nem kelek fel s amikor elalszok persze van vagy 6 db nemfogadott hívásom a fönökömtől eddig amikor később egy kollégám jött értem s vitt be munkahelyre ha elaludtam akkor bementem kezet fogtam a fönökkel s bocsánatot kértem, nem volt mérges.Ma felhívtam s azt mondta hogy majd beszélünk mert lehet csak jővő héten kell mennem, ergő offos a mai nap meg a holnapi is, péntek az rövid műszak nállunk (7 óra munkaidő)
Aggódok... S ilyenkor de jo lenne visszapörgetni az időt...
2023. márc. 16. 03:24
11/13 anonim 

válasza:

#10 ez a röhej benne, hogy családja van, két kölke!szerintem örülnek ha nincs otthon!
12/13 anonim 

válasza:

Sosem dolgoznék fix munkaidős helyen, pláne nem több műszakos helyen. Sőt olyan helyen sem dolgoznék ahova be kell járni.
13/13 anonim 

válasza:

Nem való neked ez a munkabeosztás. A szervezeted nem tud alkalmazkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!