Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van rá esély hogy kirug a...

Van rá esély hogy kirug a fönököm?

Figyelt kérdés

Mai nap elaludtam pedig mennem kelett volna munkába, éjszakás műszakba vagyok 15 órán át!

Van hogy elalszok de eléggé ritka havi 1× vagy 2 havonta van hogy elalszok s nem kelek fel s amikor elalszok persze van vagy 6 db nemfogadott hívásom a fönökömtől eddig amikor később egy kollégám jött értem s vitt be munkahelyre ha elaludtam akkor bementem kezet fogtam a fönökkel s bocsánatot kértem, nem volt mérges.Ma felhívtam s azt mondta hogy majd beszélünk mert lehet csak jővő héten kell mennem, ergő offos a mai nap meg a holnapi is, péntek az rövid műszak nállunk (7 óra munkaidő)

Aggódok... S ilyenkor de jo lenne visszapörgetni az időt...

#alvás #munka #elalvás #Fáradtdág
2023. márc. 16. 03:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
15 órás műszakok a legtöbb esetben törvénytelenek
2023. márc. 16. 03:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

"Van rá esély hogy kirug a fönököm?"

Főnöke válogatja. Mi nem ismerjük a Te főnöködet.

Az én főnököm olyan volt, tudta, hogy Pista fizetés utáni napon biztosan nem jön soha dolgozni, mert akkor 1 napot a kocsmában tölt. Soha nem rúgta ki, ennek tudatában tervezte a munkákat.

Az Attila pedig valamilyen focimeccsek után nem volt képes másnap munkát végezni, mert ő a haverjaival a kocsmában nézte a meccseket és nyilván nem kólát ivott. Ezt is tudta, mi is tudtuk, ennek tudatában tervezte a munkát.

A másik Pistát viszont 6 év és sorozatos figyelmeztetések után elbocsátotta, mert többször elszíneződött munkaidő alatt az alkoholszonda nála.

2023. márc. 16. 04:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Benne van a pakliban, de nem ismerjük a főnöködet, kollégáidat, stb… Azt tapasztaltam, hogy ahol emberhiány van, nehezebben válnak meg a problémás/rosszul teljesítő dolgozóktól is. A melónak haladni kell, a nincs dolgozónál a szétszórt dolgozók is jobbak. Ha 15 órákat dolgoztatnak, könnyen lehet, hogy egy ottani állásért sem ugrálnak az emberek, és akkor kevésbé esélyes, hogy elküld.

Amúgy én is van, hogy nagyon nehezen kelek. 1 órán át 10 percenként, marha hangosan ébreszt a telefonom, nekem ez vált be. :D

2023. márc. 16. 05:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha 15 órás műszakban vagy, gyanítom feketén, tehát igen, bármikor kirúghat, vagy nem fizet ki. Keress egy normális, bejelentett állást.
2023. márc. 16. 06:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Eselyes hogy nem lesz amr munkád
2023. márc. 16. 06:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ébresztő óra?

Hogy lehet úgy aludni, hogy nem kelsz fel arra, hogy csöng a telefon?

2023. márc. 16. 07:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#6 Ha elég fáradt vagy akkor tudsz. Vagy félálmodba kikapcsolod az ébresztődet.
2023. márc. 16. 08:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
15 órás műszak? Ne haragudj, de a világ balekja vagy, ha te ilyet bevállalsz!
2023. márc. 16. 09:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
#1 & #8- nak üzenem: nálunk van egy ritka idióta, ő önként, dalolva nyom le évek óta nap mint nap 16 órát! nem normális! de a főnöke sem, hogy ezt hagyja!
2023. márc. 17. 15:51
 10/13 anonim ***** válasza:
#9 Mekkora nolifernek kell ahhoz lenni? Gondolom se kutyája, se macskája az illetőnek.
2023. márc. 17. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!