Hogyan tudnék több bevételre szert tenni?
Figyelt kérdés
Dolgozom napi 8 órában hétfőtől-péntekig, sajnos a cégnél nem
Lehet túlórázni, és már több feladatkört sem tudok magamra vállalni(kis cég) néha be lehet menni hétvégén az egy kis plusz de nagyon ritka sajnos Szabolcs Megyében lakom annak is egy kihalt részén nincs sok munkalehetőség és csak hétvégén tudnék dolgozni pluszban, de munka után is elmennék szívesen ha valaki tudna valami lehetőséget nagyon szívesen fogadnám
2023. márc. 15. 12:51
31/35 anonim válasza:
És más emberek szerinted több tormát esznek, mint hagymát?
32/35 A kérdező kommentje:
Huuu, nem tudom hogy most tényleg komolyak a kérdések vagy valami április szívatás, egy az hogy nincs 200 hektár földem akkor a kérdést se írtam volna ki (ami logikus ) max annyi van hogy ha hagymát is raknék bele 3-4 mázsát tudnék ennyi van az ingatlanhoz, az előző tulajnak az volt benne amúgy, a tormát eladásra akár egy cégnek vagy pár zöldségesnek gondoltam simán eltudnám passzolni az a mennyiséget ami megtermelnék erre gondoltam.
2023. ápr. 6. 04:05
33/35 anonim válasza:
"simán eltudnám passzolni"
Akkor nincs más hátra, mint előre. Váltsd ki az őstermelőit és csináld! 1,4 millió Ft bevételig be sem kell vallanod a navnak.
34/35 A kérdező kommentje:
Már rajta vagyok a témán, szóval kiváncsi leszek mi sül ki belőle 50 ft egy tő.
2023. ápr. 7. 09:31
35/35 anonim válasza:
A most elvetett tormát mikor lehet kiásni? Még az idén? Vagy csak jövőre? Homokos, laza talaj van felétek? Öntözést miről tudod megoldani, fúrt kút, vagy vezetékes víz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!