Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék több bevételre...

Hogyan tudnék több bevételre szert tenni?

Figyelt kérdés

Dolgozom napi 8 órában hétfőtől-péntekig, sajnos a cégnél nem

Lehet túlórázni, és már több feladatkört sem tudok magamra vállalni(kis cég) néha be lehet menni hétvégén az egy kis plusz de nagyon ritka sajnos Szabolcs Megyében lakom annak is egy kihalt részén nincs sok munkalehetőség és csak hétvégén tudnék dolgozni pluszban, de munka után is elmennék szívesen ha valaki tudna valami lehetőséget nagyon szívesen fogadnám

#bevétel #Hogyan keressek többet #Bármilyen munka édekel
2023. márc. 15. 12:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

bocsi elírtam, nem minimum ennyi a fizu, hanem eközött mozog.

839K-931K pedig ugye a havi

2023. márc. 15. 17:49
 12/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket ezen én is agyaltam már csak a gond az hogy amit vettünk házat az csókos, és nem igazán lehet eladni.
2023. márc. 15. 20:10
 13/35 A kérdező kommentje:
Valami olyan lehetőség is érdekel amit meglehet tanulni és online ként is végezhető főállás mellet, csak nem tudom milyen szakmák lehetnek amit meglehet tanulni alap gépismeretem van programozás azt még nem próbáltam, de gondolom nem atomfizika
2023. márc. 15. 20:32
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

"alap gépismeretem van programozás azt még nem próbáltam, de gondolom nem atomfizika"

Hát, persze hogy nem. Neked menni fog.

2023. márc. 15. 20:44
 15/35 anonim ***** válasza:
93%

#10-11es vagyok, jelenleg egyetemen tanulok és mellette frontend gyakornokként dolgozok.

Nem mondom hogy atomfizika, inkább úgy mondom, hogy a legtöbb ember előbb tanulná meg az atomfizikát, mint a programozást.

Legalábbis ha nem valami gányolást akarsz összehozni, hanem jól optimalizált és hatékony algoritmusokat. A programozás alapja a jó problémamegoldó és logikai képesség, erős matek és angoltudás.

Háromszor annyit kereshetsz vele távmunkában, mintha targoncáznál, de hidd el nem véletlen. Ha ilyen könnyű lenne programozni, mindenki azt csinálná és máris kevesebbet keresnének.

Gyakornoknak szinte csak egyetemistákat vesznek fel, magasabb pozíciókban pedig elvárt szakmai tapasztalat. Hiába programozok 6 éve hobbiból elég komoly projekteket is, ez önmagában 0 év tapasztalat.

Ha mégis belevágnál, először próbálj megérteni egyszerűbb algoritmusokat(bubble sort, merge sort, quick sort, stb..), ismerkedj meg a procedurális programozással és tanulj hozzá egy nyelvet is. Pl C,C++

Utána próbáld meg megérteni az objektumelvű programozás lényegét és tanulj hozzá valami nyelvet, meg frameworkot (C#-.NET, JAVA-Spring, Python-Django, Typescript-Angular). Ha ezekkel megvagy(2-3 év), akkor már csak ki kell bővítened a tudásod, mert ez még mindig kevés, lehet elvárják még a Reactot, az agilis módszertan ismeretét meg még valami verziókezelőt, vagy akár felsőfokú angol nyelvtudást vagy egy minimum bsc-t programozással kapcsolatos egyetemről vagy hogy 35 évnél fiatalabb legyél vagy ha backend akkor SQL,PHP szinte biztos.

Ha játékfejlesztés érdekel akkor nem árt a fizika, ha kiberbiztonság, akkor pedig egy mesterképzés nagyon erős matek tudással.

Ha gépismeret alatt a hardverre gondolsz, akkor lehetsz rendszergazda is, de akkor nincs home office és brutto 600nál többre ne számíts. Egy frontendes/backendes egyébként 1 milla felett keres magyarországon 2-3 év tapasztalattal. A plafon valahol 2 milla felett van.

De ha úgy állsz hozzá, hogy ez "biztos nem atomfizika, leülök kicsit nyomkodom a billentyűzetet és várom a millás fizut a számlámra", akkor el kell hogy keserítselek. Ehhez bizony több évnyi tanulásra lesz szükséged, amit nem fogsz megtanulni egy fél éves csodatanfolyamon.

2023. márc. 16. 00:05
 16/35 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon birom ebben az oldalon hogy ha valaki tetszik egy mondat azt kiszedi és egyből megy a sarazás, nem degradálás kép mondtam hogy nem egy atomfizika és nem is arra gondoltam hogy én leszek Anonymus 2 😂meg nem is arra hogy kegyetlen programokat irjak hanem hogy gondolom ott is vannak szintek pl seo vagy szővegiró de ki szedtétek a lényeget, mindegy igazából most hogy olvastam a kedves véleményeket 2 hátra léptem mint előre, itt mindenki okosabb lekezelő irhatnám a jelzőket sorban tipikus magyar mentalitás de az hogy egy tippet vagy ötletet adjunk valakinek az már nem megy.. szomorú sajnos de nem csalódtam ismét :D
2023. márc. 16. 17:08
 17/35 A kérdező kommentje:
Az a vicc az egészben hogy nem nem azt kérdeztem hogyan tudnék meggazdagodni hogy nem csinálok semmit vagy kevesebb munkával hanem pont az ellenkezője és ráadásul meggazdagodni se akarok mivel tudom hogy az nem alkalmazottként fog összejönni de ha így tettem volna fel a kérdést akkor is ezeket a válaszokat kapom…
2023. márc. 16. 17:15
 18/35 anonim ***** válasza:
#15 Gondolom az egyetemen tömték tele a fejedet olyan marhaságokkal, hogy 2-3 év tapasztalat után már 1 milla felett keresel majd :D. Esetleg akkor ha külföldi cégnek dolgozol távmunkában. Mondjuk akkor sem lesz meg az 1 millió. A 2-3 év még juniornak szamít. Seniorok szoktak 1 milla felett keresni 8+ év tapasztalattal, azt is fullstack vonalon. Nem még frontend/backend részen.
2023. márc. 16. 17:25
 19/35 anonim ***** válasza:

#16 megbocsáss, én szerintem teljesen normális választ adtam és nem voltam lekezelő, azt is leírtam hogyan tudnál elindulni.

Igen vannak szintek, de a legalsó szintet sem könnyű megütni, azért írtam amit írtam. Szövegírónak meg mi köze programozáshoz?

Alkalmazottként is lehet sok pénzt keresni, de ezt is leírtam, nyilván a gyárban nem fogsz milliókat keresni.

#18 nagyon el vagy tévedve.

Nézd meg az aktuális béreket, 2-3 év az már medior jobb esetben, ha valaki képes is fejlődni, nem csak elvan mint a befőtt.

Egy Junior egyébként bruttó 750et keres átlagosan. Te kb 3-4 éves bérekről beszélsz. A külföldi bérek pedig nem egy milla körül vannak, USAban például 100-120K/év egy tapasztalt frontendes munka.

Egyébként a fullstackes arányaiban nézve nem keres sokkal többet egy front endesnél.

Kíváncsi vagyok neked ki tömte tele ennyi marhasággal a fejed hogy nem lesz meg az 1 milió egy külföldi cégnél? Ahol nem adnának ennyit, azt a helyet otthagyják, máshol megadják nekik.

2023. márc. 16. 20:43
 20/35 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, egy csomó jó ötletet kaptál, kezdve ott, hogy lépj le külföldre, ahol eleve a többszörösét keresed, mint itthon.

Ha itthon szeretnél több pénzt szerezni, akkor azt úgy tudod elérni a jelenlegi tudásoddal, ha 8 óra helyett 12-t vagy 16 órát dolgozol naponta.

2023. márc. 16. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!