Londonban mennyi a minimalber, milyen fizetesek vannak?
Ki dolgozik Londonban es mennyit keres?
Mennyi a minimum fizetes?
Szeretnem elhagyni az orszagot, 26 eves vagyok, ovodaban dolgozom 7 eve
Iskola mellett etteremben dolgoztam felszolgalo
Milyen fizetesre lehet ott szamolni?alberlet, kiadasok stb teren tud valaki betekintest adni aki ott el?
Koszonom szepen
1. Nyelvtudás hiányában ne is menjél sehova.
2. London egy nagyon drága város, minimálbérből nem fogsz megélni, vagy csak nagyon nehezen.
3. Amióta Anglia kilépett az unióból, azóta még nehezebb elhelyezkedni.
Magyarok ezrei költöztek már haza, vagy egy másik országba.
Válasz egy másik országot.
Koszonom szepen a segitseget
Akkor hova erdemes menni?
Erettsegim van, tarsalgasi szinten beszelem az angolt, nem tudom hogy ez eleg-e
Hova menjek szerintetek?
"Erettsegim van, tarsalgasi szinten beszelem az angolt, nem tudom hogy ez eleg-e
Hova menjek szerintetek?"
Ezzel sehova nem fogsz kelleni, mivel UK, USA, Kanadába nagyon nehéz a bevándorlás, gyakorlatilag azokat várják csak akik IT / orvosi diplomával rendelkeznek vagy PhD fokozattal, német nyelvű országokban pedig elvárás a német nyelv ismerete.
Ezt nem tudtam. Az egyik tavoli ismerosok akivel nem tartom mar a kapcsolatot, egy nivos etteremben tolt be menedzseri poziciot tobb, mint 4 eve. 🤔
Ne ertsd felre nem teged kerdojelezlek meg, mert ezekben a dolgokban nem vagyok felvilagositva, csak peldakent jutott eszembe.
Akkor milyen iranyba indulhatnek el szerintetek?
Ha mar valamennyivel tobbet keresek, minosegibb eletet elhetek(nem kifejezetten az anyagi oldalara celoztam)
Es elhagyhatom ezt az orszagot mar ennyi is eleg hogy boldog lehessek.
Skandináv országok, nyugat Európa. Kell majd a nyelv amelyik országot választod, de angol elég lesz kezdetnek.
Viszont ovóda szakmát felejtsd el külföldön. Szóval ha takarítani meg konyhára szeretnél menni akármelyik nyugat-europai ország. Hollandia, Németország, Belgium, svédorszag a legegyszerűbb egy kelet-europainak. Be van járatva a rendszer alaposan.
A magyarok körében Hollandia nagyon felkapott helylett, magyarok ezrei élnek kint. Vannak különböző facebook csoportok, ahol segíteni szokták egymást, akár a beilleszkedésnél vagy munkalehetőséggel. Ott érdemes érdeklődni.
Az angolnyelv eleinte elég lesz, de ha hosszú távon szeretnél ott maradni, akkor a hollandnyelvet is megkell tanulnod.
Teljesen mindegy, hogy melyik országba fogsz kimenni, amíg csak egy érettségid van, mert azzal nem fognak érted kapkodni a munkáltatók.
Fiatal vagy az tanácsolom, hogy tanuljál meg egy szakmát amivel bárhol eltudsz helyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!