Zala megyéből érdemes elköltözni, ha jobb munkalehetőségeket akarok?
Budapestet is felejtsd el, nagy kamu az egész!
Tizennégy éve élek itt, ha elmúlsz 30 taposnak lefele, meg azt lesik mennyit akarsz a családoddal lenni.
az egész országból ki kell húzni.
én is zala megyei vagyok.
csak az számít h mennyire tudsz nyalni és pitizni.
8 általánossal vannak főnökök...
az ingatlan közvetítőm nem is tud se németűl, se angolul.
a rokonaim is 8 általánossal vannak a végre hajtói irodában, mert tudtak nyalni.
sok ilyet tudnák írni. felesleges volt annyit tanulni.
csak seggnyaló iskola kellene. de abból sajnos mindig megbuknék.
az egész ország így működik. ostoba buta emberekből lesznek főnökök vagy könnyű és jól fizető állásokban lévők.
Ezt megerősíthetem sokan 8 általánossal osszák az észt és jóval magasabb fizetés visznek haza mind tanultabb szorgosabb embertársaik.
Sok helyen a 8 osztályos ostoba r'bancoknak áll a világ.
Nagyon elfajult egy lakosság lett a magyar.
igazságtalanazegész! a putri is ezerszer ötcsillagosabb a magyarországhoz képest.
az is baj ha van gyereked, az is ha nincsen. ha vannak is ismerőseid, barátaid azok a legkisebb leggyerekesebb folgok miatt is össze állnak, kipécéznek és ellened fordúlnak.
komolyan!pl. egyszer dolgoztam egy nyanyával kb. 2 órát. egy évig nem dolgoztam vele mert másik műszakban voltam. amikor újra vele dolgoztam nagyon megörültem, mert úgy kedveltem. aztán belém kötött egész végig abban a 2 órában. szépen megkérdeztem h most miért ilyen velem, talán fáj vmije stb. mi volt rá a válasz? mert ő emlékezett rá h anno egy évvel ezelőtt szóltam neki h indítson el egy tesztet. hogy még szólni sem lehet. a legfontosabb dolog amúgy nálunk és persze h nem rosszból szóltam.
és a többi kedvelt munkatársam is rám támadt ok nélkül.
elme betegek!
kérdezni sem lehetett mert akkor is rám támadtak.
hiába magyarázod a főnöknek, hiába van igazad ha a seggnyalóinak mindent megtesz. neki adott igazat.
pedig a legnagyobb seggnyalók beszélik ki és útálják valójában a főnököket. sohase akarják ezeket észre venni se.
én álltam ki egyszer a főnökért amikor pont a seggnyalói akartak neki keresztbe tenni. hát megbántam. úgysem hisz nekem.
mindenhol ez volt és van.
Mazu!
Budapesten is ugyanez megy, annyi a finomítás rajta, hogy nem szemtől szembe, hanem van mindenre ember, meg figyelő ember, de undorító!
Mellesleg, hogy már máshogy is jellemezzema dolgot, aki itt született Budapesten, az arra törekszik leginkáb, hogy ide csak dolgozni keljen feljárnia, vagy azt se, max heti pár nap a cégében.
Az átlag 40 órás munkavállaló meg mind ingázik, albérletből, lakáshitelből, de mind betelepülő, vagy vidéki akik azt gondolták itt sajtól van a hold!
Mondom 14 éve lakom budapesten saját lakásban (Iv.kerület) ezalatt az idő alatt 10 darab tőszomszédom (kétoldalról) volt úgy, hogy saroklakásom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!