Ez ugye szabálytalan?
Figyelt kérdés
A szerződésemben szereplő személyi bérem összege, nem egyezik a bérpapiromon lévő személyi bér összegével. Jól gondolom, hogy ez szabálytalan?2023. márc. 11. 08:45
1/18 anonim 

válasza:

Lehet, lehet csak valamit nem veszel figyelembe
2/18 A kérdező kommentje:
Mit nem veszek figyelembe?
2023. márc. 11. 09:13
3/18 anonim 

válasza:

Honnan tudjuk? Kuldd el a szerzodesed meg a berpapirodat.
4/18 A kérdező kommentje:
Megírtam a kérdésben hogy mi a gondom. Mit nem értesz ezen?
2023. márc. 11. 10:39
5/18 anonim 

válasza:

Honnan tudjuk, hogy mit nézel be? Küldd el nekem is a papírokat és megmondom.
6/18 A kérdező kommentje:
Komolyan nem érted? Szerződésen van x ezer havi bruttó bér. Berpapiron meg ettől elterő (kevesebb) bruttó bér van. Ha így sem érted...
2023. márc. 11. 11:06
7/18 anonim 

válasza:

Ezt mindenki erti szerintem, az a kerdes, hogy te mit nezel be. Ebbol nem derul ki.
8/18 A kérdező kommentje:
Hogyhogy mit néztem be? Tényleg nem erted hogy a szerződestől elterő bruttó bér helyett a bérpapiron más bruttó bér szerepel? Ennyire nehéz megérteni? Ha igen, akkor minek válaszolsz?
2023. márc. 11. 11:24
9/18 anonim 

válasza:

Ez onmagaban nem szabalytalan, ezert kerjuk a papirokat, hogy lassuk mit nezel be. Ezen mit nem ertesz?
10/18 anonim 

válasza:

Kiszopjuk a kisujjunkból, hogy mi az eltérés oka, vagy mit vársz ettől a kérdéstől kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!