Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 6 orasbol 4 orasba kerultem,...

6 orasbol 4 orasba kerultem, ez igy milyen emeles?

Figyelt kérdés

Februar 28ig 4 oras foglalkoztatott voltam havi 20 nap netto 133.000Ft-ert. munkaltatom marcius 1tol ezt szerzodes modositassal 6 orasra emelte viszont a berem egyidejuleg 109.000ftra modosult tehat kevesebb. viszont felettesemmel beszeltem errol mondta hogy aprilistol lesz egy beremelesi hullam es az en szintem aprilis 1tol 18%os emelest kap. viszont kiszamoltam ez kb majdnem annyira jonne ki mint 6 orasban

Ez hol eri meg nekem?

2023. márc. 7. 14:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az van benne, hogy pl:

"Bevallási időszak: 2021.01.01-2021.01.31

Erre az időszakra a NAV nyilvántartásában nem szerepel bevallásból származó adat."

?

Ha ezt látod több hónapra, vagy akár évre is visszamenőleg akkor azonnal irány a NAV!

Vigyed a munkaszerződésedet és kérdeztesd le az ő rendszerükön is a járulékbefizetést visszamenőleg!

Vagy hogy egyáltalán be vannak e adva a havi járulékbevallások a munkáltatódtól?

Az még okés, ha mondjuk a múlthavi befizetés nem látszik, de ha már 3-5 havi akkor azonnal mondjál fel, és kérd a NAV segitségét különben késő lesz, és meglépnek a járulékaiddal...

És akkor arra az időszakra buktad a nyugdijjad...

2023. márc. 9. 13:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, mégvalami!

Ha valaki azzal nyugtatgatna, hogy jaj úgyse tudnak meglépni, mert a munkáltató adószámlájára igyis ugyis be van terhelve adósságként, akkor jobb ha nem nyugszol meg ennyitől.

Ugyanis ha nem lehet végrehajtani a cégen a tartozást mert nincs vagyona vagy nincs valós ügyvezetője, akkor egyszerűen nem irják jóvá a járulékodat, és az ott marad, mintha nem is dolgoztál volna (nullás szorzó lesz majd amikor nyugdijba mennél).

Én is igy jártam! 4 évnyi (48 hónap) munkaviszonyból 20 hónap minusz...

2023. márc. 9. 13:46
 13/13 anonim ***** válasza:

Megint előző vagyok, tavaly decemberbe kiléptem emiatt ettől a cégtől. Volt kollégám meg úgy volt vele, hogy majd úgyis jön nyugdijba februárba, már kibirja ezta kis időt, ő leszarja...

Tegnap ráirtam, hogy na milyen a nyugdijas élet?

Hát majd november után, mert még nem tud eljönni :D

(őt is átverték)...

2023. márc. 9. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!