Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyi pénzből hogy lehet...

Ennyi pénzből hogy lehet megélni Pesten?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak, akik havi nettó 200-300 között kapnak. Én jobban keresek, de gyerektartás nélkül nekem is ennyi marad, de van saját lakásom, meg a cég ad kocsit. De még így is nehéz. Annak, aki egyedül él, és ebből lakást bérel, rezsit fizet, és eszik-iszik, az hogy oldja meg? Szobát vesz ki? Munkásszálló? Ha azt számolom, hogy albérletre, rezsire elmegy minimum 150, akkor kb 100-150 marad evésre, orvosra, minden váratlan kiadásra.
2023. márc. 7. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak napról-napra. De ez így nem élet, az enyém sem az, ezért egyre depressziósabb vagyok és semmi értelmét nem látom az életemnek.
2023. márc. 7. 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki 300-at keres, nem bérel egyedül lakást. Vagy a párjával lakik, vagy szobát bérel. Úgy azért már megoldható a maradékból minden más. Hó végén meg nem pár 100 eft hanem pár 10 eft marad.
2023. márc. 7. 11:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Szobabérlés kb 70+ rezsi, lakás meg van 100+ rezsi körül már. Biztos jobban megéri a szoba?
2023. márc. 7. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahol 70-80-ért bérelsz szobát, talán még elfogadható állapotú. 100-ért biztos hogy csak ultra gagyi, 20 éve festéket sem látott lakásokat kapsz amiben büdös van és rossz helyen van, talán még a 30-40 éve sbútorok is benne vannak. Ebből a perspektívából nézve, biztos hogy jobban megéri a szoba.
2023. márc. 7. 11:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szoba bérlés, avagy szülőkkel laknak, így 50-70ből megvan a lakhatás. Étel havi 80-ból megoldható, ha főzöl magadnak, olcsóbban is, ha egészség nem szempont. Fennmaradó összeget arra koltod, amire szükséged van.

Világ összes pénzét el lehet költeni egy hónapban, de ha kevés a fizu, ahhoz kell alkalmazkodni.

2023. márc. 7. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:
72%
Havi 300 még vidéken is kevés, nemhogy Pesten.
2023. márc. 7. 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Nézz szét az 1-es villamos vonalán, Kerepesi és Népliget között, tetszőleges mellékutcában és láthatod hogy lehet ennyiből megélni. Pesten.
2023. márc. 7. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha ennyit keres valaki, akkor arra billen a mérleg, hogy luxus egy teljes lakást bérelni. Ha sikerül 100 alá vinni a lakhatási költségeket, a maradékból ki lehet jönni egyedül.

Családdal viszont ugyanennyi összbevételből nem tudom, hogy lehet

2023. márc. 8. 10:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!