Valaki megmagyarázná ezt a jelenséget, mikor facebookon álláshirdetések alatt ilyen társadalom alsó része lepusztult külsejű figurák a 300ezer nettós fizetést fitymálják le?
Akkor ők mennyit kereshetnek?
Mert a külsejük, meg a fotóikon látható környezetük alapján jó ha ennek a felét keresik. De akkor mire fel méltatlankodnak?
Most minek menjen el dolgozni, amikor lopásból, dílerkedésből, lányok futtatásából meg vasazásból (bodza esetleg?) többet tud összeszedni.
Belinkelnéd a hirdetést, hogy mi is jól mulassunk?
Kétlem, ez csupa fogatlan csóró gettós, ránézésre.
Most nem tudok konkrétat linkelni, de kb nézz meg bármilyen facebook posztot, ahol gyári/raktáros hasonló munkára toboroznak.
Mert tényleg amit leírtam annyira életszerűtlen, hogy ilyen a valóságban megtörténjen.
Szerintem az ilyen gyagyásoknak mit te, minden trollkérdés, ami annál komplexebb témát feszeget, mint hogy hogy kell beütni egy szöget a falba...
Tényleg volt egy csomó ilyen. Fbn van a Szárnyas Fejvadász oldal és ott mentek ezek a kommentek, de már egy ideje le van tiltva a kommentelési lehetőség.
A sok fikázó komment meg általában tényleg olyanoktól jött, akik elég szegénynek tüntetek az adatlapjuk alapján, a maximum végzettség szakmunkásképző volt +élet iskolája. Nagyon viccesek voltak néha ezek a kommentek.
Azt a nettó honnan tudták előre örök rejtély marad, mert azokra a kommentekre sosem érkezett válasz (amúgy +99%, hogy az amire gondolsz, fekete, borítékos fizetés)
Köszönöm előző.
Úgy látszik még sem csak az én agyszüleményem.
Bár valaki tuti ki fogja találni, hogy biztos a saját kérdésem alá irkálok magamnak, másik fiókról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!