Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetemisták, mennyit kerestek...

Egyetemisták, mennyit kerestek suli mellett?

Figyelt kérdés

Láttam, hogy vannak már ilyen kérdések, de a legújabb is 2020-as, azóta pedig változott a minimálbér is.

Mennyit kerestek nappalin egyetem mellett? Milyen pozícióban vagytok?

2023. márc. 5. 12:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Beirtam, elso kerdes amit feldobott:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Itt emlitenek villamos/gepeszmernokot, HR asszisztenst, menedzsereket, 3. valaszolo pedig uzleti elemzo.

2023. ápr. 10. 13:21
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Meg van még 22 olyan, amiben szinte csak informatikus melokat említenek...
2023. ápr. 10. 17:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Milyeneket kellene emliteni tavmunkas kerdesben? Szerinted a gyari munkasnak a sor mellett, az autoszerelonek, az orvosnak, mentosnek, takaritonak, pincernek, szakacsnak, bolti eladonak stb. mennyi lehetosege van tavmunkaban dolgozni?
2023. ápr. 10. 17:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem mondtam, hogy ezeknél a szakmának vártam volna távmunkát, de pl.adminisztrátor, könyvelő, futárszolgálattal ügyfélszolgálatos, egyéb ügyfélszolgálatos, logisztikai asszisztens stb.még lehetne, de mindig csak informatikus van, ezért vontam le a korábbi következtetéseket.
2023. ápr. 10. 23:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Rakerestem megint, most nem az elso kerdest neztem meg, hanem amelyikre a legtobb valasz jott:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Itt a kovetkezok hangzottak el IT-n kivul:

Projektmenedzsment, szovegiras, adminisztracio, onlyfans, konyveles, logisztika, ertekesites.

Persze ez is olyan tavmunkas kerdes, mint 100-bol 99, hogy a kerdezonek semmi szaktudasa, amivel tavmunkazni lehetne, de o otthonrol akar dolgozni.

2023. ápr. 10. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!