Ezekkel a végzettségekkel melyik országba érné meg mennünk?
Én cnc marós vagyok 5 éve egyedi gyártásba, a feleségem 2 éve kisgyermek gondozó bölcsödében.
Van egy 1,5 éves kislányunk.
Ausztria vagy Németország?
Fontos,hogy a lányunk be tudjon majd illeszkedni. Hallottuk, hogy Ausztria nem igazán befogadó. Nem a pénz az elsődleges de nyilván számít. Nem akarunk annyira nagyvárosba menni mint Bécs vagy München. Német nekem B1 a párom még csak tanulgatja és tudjuk, hogy az ő munkájához azért komolyabb nyelvtudás kell. Én mennék ki előre és dolgoznám be magam. Cnc marósokat keresnek mindkét országba. A bölcsöde rendszer melyik országban erősebb? Köszi a válaszokat!

Határozottan Németország!
férjem cnc maros, nem panaszkodom a jó szakembert megfizetik!
A bölcsőde rendszerről sajnos nem tudok semmit mondani.
A két országról csak annyit, ha utazunk haza és megállunk osztrákba rossz érzésem van, érzem az ellenszenvet, ellenben Németországgal ahol a vadidegen mosolyog az utcán ha szembe jön, legyen az falu vagy város .. 🤷🏻♀️

"Német nekem B1 a párom még csak tanulgatja"
Ebbű nem lessz így külföld more

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!