Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezekkel a végzettségekkel...

Ezekkel a végzettségekkel melyik országba érné meg mennünk?

Figyelt kérdés

Én cnc marós vagyok 5 éve egyedi gyártásba, a feleségem 2 éve kisgyermek gondozó bölcsödében.

Van egy 1,5 éves kislányunk.

Ausztria vagy Németország?

Fontos,hogy a lányunk be tudjon majd illeszkedni. Hallottuk, hogy Ausztria nem igazán befogadó. Nem a pénz az elsődleges de nyilván számít. Nem akarunk annyira nagyvárosba menni mint Bécs vagy München. Német nekem B1 a párom még csak tanulgatja és tudjuk, hogy az ő munkájához azért komolyabb nyelvtudás kell. Én mennék ki előre és dolgoznám be magam. Cnc marósokat keresnek mindkét országba. A bölcsöde rendszer melyik országban erősebb? Köszi a válaszokat!

2023. márc. 5. 11:34
 1/6 anonim ***** válasza:
17%
Ez engem is érdekelne, remélem jönnek válaszok.
2023. márc. 5. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Határozottan Németország!

férjem cnc maros, nem panaszkodom a jó szakembert megfizetik!

A bölcsőde rendszerről sajnos nem tudok semmit mondani.

A két országról csak annyit, ha utazunk haza és megállunk osztrákba rossz érzésem van, érzem az ellenszenvet, ellenben Németországgal ahol a vadidegen mosolyog az utcán ha szembe jön, legyen az falu vagy város .. 🤷🏻‍♀️

2023. márc. 6. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
19%
menjetek csak! legalább mi itthonmaradottak,több munkahely küzől válogathatunk!
2023. márc. 12. 08:59
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
Sok sikert a munkahelyi válogatás küzől! 😂
2023. márc. 12. 09:27
 5/6 anonim ***** válasza:
9%

"Német nekem B1 a párom még csak tanulgatja"

Ebbű nem lessz így külföld more

2023. márc. 12. 10:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A bölcsi megfizethetetlen. Németben az ovi is csak fél nap, vagy 1 vagyon. Beszoktatásnál, ha sír a gyerek, be kell menni és vagy megnyugtatni, vay hazavinni. Ha fél évig sír, akkor fél évig. Ha kimész és munkát vállalsz, akkor mindenképpen csak német céghez menj, ha nem akarod hogy átba.. verjenek. Az jó, hogy tudsz németül, így van esély, hogy nem egy szerb vagy magyar cég fog foglalkoztatni rabszolgaként és bejelentés nélkül, amire akkor jössz rá, amikor mennél munkanélkülire, vagy a fizudat perelnéd tőlük.
2023. márc. 27. 21:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!