Milyen diploma nélküli munkák vannak, ahol legalább 500-ezret kikapok?
Figyelt kérdés
Mai árak mellett már kevés a fizum:/2023. márc. 3. 13:55
12/28 anonim 

válasza:

Nyilván azért írtad ki a kérdést, mert te is tudod hogy nincs ilyen...
13/28 anonim 

válasza:

Ausztriába simán megkapod az 500-at
14/28 A kérdező kommentje:
Kész vicc, éveket tanultam az eü szakmáért, mire elvégeztem nem nőttek a bérek, lassan egy gyári melós többet kap.. Akkor hát ha muszáj külföldre menni muszáj lesz, de nem akarok :/
2023. márc. 3. 16:29
15/28 anonim 

válasza:

"Érettségim van meg egy hatósági vizsgám" 😂
Az komoly... Jedi képzőt nem végezted el?
16/28 anonim 

válasza:

15-ös
Nem kellene reklámoznod a tudatlanságodat.
17/28 anonim 

válasza:

Sopronból kB minden második ember is kereshet ennyit, mivel a város munkavallalói kozul sztem 5 bol legalább 2 kint dolgozik. Random raktári melokkal megkapjak az évi 1500 eurót ami 600 ezer körül és évi 14 x jar. Szakmunkaval meg mondjuk 2 ezer eurót.
18/28 anonim 

válasza:

Egyebkent épitoipari csoportokat is figyelembe Budapesten. Van ahol napi 30ert keresnek alkalmazott komuvest, acs-tetőfedő- bádogost, burkolót. Szoval kifejezett szakmunkaval is meglehet ez itthon..
19/28 anonim 

válasza:

“Kész vicc, éveket tanultam az eü szakmáért, mire elvégeztem nem nőttek a bérek, lassan egy gyári melós többet kap.. Akkor hát ha muszáj külföldre menni muszáj lesz, de nem akarok :/”
Hálisten én csak 2.5 évet csesztem el rá aztán inkább estin leérettségiztem meg elmentem más szakirányba
20/28 anonim 

válasza:

500K és már írod is alá? Tökmindegy, hogy mit kell csinálni, lényeg, hogy 500K+ és a sz*rt is megeszed magad alól? Van ám fontossági sorrend neked is..
Mindenkinek fontos a pénz, de én 1 millióért se mennék el olyan helyre, ahol csicskának néznek és gyomorgörccsel megyek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!