Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik állítás igaz?

Melyik állítás igaz?

Figyelt kérdés

Munkahelyen minél kevesebb információt megosztani hogy nehogy felhasználják ellened.

Olyan munkahelyen kell dolgozni ahol emiatt nem kell aggódni.

Nincs ilyen munkahely

2023. márc. 2. 23:43
A kérdező szavazást indított:
Munkahelyen minél kevesebb információt megosztani hogy nehogy felhasználják ellened.
Olyan munkahelyen kell dolgozni ahol emiatt nem kell aggódni.
Nincs ilyen munkahely.
11 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyik sem.

Azt gondolom hogy a józan ész határain bellül célszerű megosztani dolgokat. Azaz nem beszélsz a szexéletedről, illegális dolgokról, felelőtlen tetteidről, pénzügyi helyzetedről, nagy családi problémákról stb.

Ettől függetlenül megoszthatsz egyéb dolgokat és szerintem van bőven miről beszélni.

2023. márc. 3. 00:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Meg kell válogatni hogy kivel mit osztasz meg. Nem lehet mindent mindenkivel megosztani.
2023. márc. 3. 07:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Az észszerűség határán belül. Ez nem csak a munkahelyre, rokonságra, baráti körre is vonatkozik.

Egyszer dolgoztam olyan helyen, ahol puskaporos volt a légtör és a legegyszerűbb dolgokról is titkolóznom kellett, mert mindenbe belekötöttek. Rossz úgy ott lenni valahol 8 órát, hogy felszínes ismeretségeid vannak és valójában ök sem tudják, hogy ki vagy, mert csak robotikusan bementek dolgozni.

2023. márc. 3. 07:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyik sem igaz.

Jó munkahely a kollégáktól lesz jó, amibe te is beletartozol, rajtad is múlik. Az meg már egyéni kérdés, hogy ki kivel és mennyit oszt meg.

2023. márc. 3. 09:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!