Milyen a Veszprém Valeo gyár? Jók a munka társak?

Inkább a Continentalba mennék a helyedben, egymással szemben van a két cég, a Valeobanb egy ott dolgozó ismerősömtől tudom, hogy pl tele van cigánnyal és ukránnal a gyár, volt rabokkal a börtönből, és ugye volt ott talán nyáron egy késelés is.
A Continentalban dolgoztam, igaz irodában, de ott nem tűnt a társaság olyan rossznak.

Continental termelése meg tele van ukránnal, kirgizzel meg filippínóval. Ne ezek alapján ítélj. Veszprémben könnyű elhelyezkedni operátorként. Elmész a Valeohoz, aztán ha nem tetszik, jelentkezel a Continentalhoz vagy a Siemens-Valeohoz. Ezekhez elég könnyen felvesznek. Talán még a Balluff-hoz is hamar be lehet jutni.
Én nem gondolkoznék a helyedben, elhelyezkednék, aztán ha nem tetszik mennék tovább.

Én még a Contiban vagyok operátor.
Operátorként nem javaslom, hogy ide gyere. Egyre rosszabb az operátorok helyzete.
Hallgass a 3# válaszolóra. Menj a Valeoba és ha nem tetszik simán dobbanthatsz onnan 1 másik gyárba.

Continental: attól függ! Nő vagy férfi vagy? Nőként szerelgetni kell. Férfiként beállítanak egy büdös műanyagfröccsöntőgép elé és lehet tartani a ciklusidőt, a gép diktálja a tempót. Szigorú norma van. Nagyon stresszes.
Valeo jobb, sokkal lazább és nem kell műanyagot fröccsönteni.

#5 A nőket is egyre gyakrabban berakják fröccsöntőgép elé.
A Contiban nagy az operátori fluktuáció. A Valeoban is fan fluktuáció csak nem ekkora.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!