Veszprém Fehérvár városban melyik munkahely van ami nem álló munka?
Sajnos csak gyári melót vagy takarítást tudok vállalni, de sajnos az egyhelyben állást nehezen bírom, takarítás ezért lenne jobb(pl igen ilyen multi gyárban irodák stb takarítása). Céges busz nagyon nagy előny, mert innen minimum egy de sok esetben kettő átszállni bárhová megyek polgári járattal... húsz huszonöt kilométeres körzetben...
Facebook hirdetésekre nem vagyok vevő ott mindent is el lehet adni. Személyes véleményekre vagyok kíváncsi.
Pl, Harmann? Valeo? Videoton és egyéb ilyen cégek.
Köszönöm szépen!
Vannak olyan állomások gyárban is, amik kifejezetten ülő munkák, de sajnos az kevés.
Én csak a valeorol, vagyis a valeo siemensről tudok nyilatkozni, mert ott dolgozom
Illetve a kollégám hosszú évekig dolgozott a densoban(Fehérvár), akinek most a lánya is ott dolgozik.
Ha szeretnéd, megkérdezem este, hogy ott volt - e ülő munka. ☺️
Igen, próbálom azt is, de nincs felvétel és nálam most eddig tartott a dolog... Kicsit betelt a sportcipőm!
@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!