Visszajelzést várok egy cégtől (interjú után), mit tegyek?
"Értem a kommentetek lényegét, de ha így akartok megnyilvánulni akkor menjetek fel facebookra, aztán szapuljatok ott valakit, ez nem az az oldal :)"
Próbálhatsz osztani minket kérdező, de az a baj, hogy még mindig nem érted a kommentek lényegét. Ha értenéd, akkor felfogtad volna miről is szólnak.:)
Köszönöm mindenkinek a választ. :)
Honnan veszed, hogy nem értettem? Most pláne, hogy felvázolták mit is jelent az "azonnali kezdés" kérdés. A gondom csak a stílussal volt, azzal a lekezelő stílussal, amivel idiótának/fogyatékosnak állítanak be egyetlen kérdés miatt. Én csak egy szimpla pályakezdő vagyok, nem tudhatok mindent, nem volt hol tapasztalnom, hiszen az iskolapad nem készít fel a munkára, az interjúkra és effélékre.
Azóta megvolt a beszélgetés, elfelejtettek visszajelezni arról, hogy nem sikerült. Most egy újabb visszajelzésre várok.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!