Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi idő egy benzinkútshop-e...

Mennyi idő egy benzinkútshop-eladói munkát betanulni?

Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
17 perc
2023. febr. 26. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Pár nap. Komolyabban 2-3hét.
2023. febr. 26. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Negyed óra.
2023. febr. 26. 15:25
 4/7 anonim válasza:
100%
Embertől függ, de pár hét, max hónap.
2023. márc. 24. 22:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Az 1 és a 4 es miből gondolja hogy ennyi idő alatt fixre meg lehet tudni minden infót ami egy ilyen munkához kell?

Értem én hogy nem egy agysebészet nem is erről van szó, de azért elég sok mindent tudni kell élesben.

2023. márc. 24. 22:54
 6/7 anonim válasza:

5: 4-es vagyok, és pl. onnan tudom, hogy jelenleg is ott dolgozok.

Újdonság persze mindig van, minden infót és apró részletet talán nem is lehet megjegyezni, mert annyira szerteágazóak a feladatok, hogy akik nálam régebben vannak ott is megakadnak néha. De, hogy a kasszában és kút körül adódó napi feladatokat el tudd látni, ahhoz szerintem a pár hetes/hónapos határidő amit említettem az reális, utána jöhet minden más, pl. áruátvétel, üzemanyag-bevételezés, nullás zárás, stb.

Legalábbis amikor én betanultam nagyon segítőkészek és türelmesek voltak, tehát nyilván nem első héten már a pénzt kellett átadni a pénzszállítónak.

2023. márc. 24. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:

6#Bocsi, az 1, 3 akartam írni.

2és5voltam

2023. márc. 24. 23:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!