Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelentkezzek erre az állásra?

Jelentkezzek erre az állásra?

Figyelt kérdés

Utolsó félévemet kezdem Pécsen villamosmérnökin!

Szerintetek adnak annyi fizetést amiből kitudok fizetni egy albérletet(1szoba),és a kajámat megtudjam oldani?

[link]

2023. febr. 25. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Ott van, hogy még legalább egy évig jogviszony kell. Ha utolsó féléved, mit akarsz?

Plusz honnan a fszból tudjuk mennyit keresnél vele? Semmit nem írnak. Meg hogy mennyi a kiadásod?

2023. febr. 25. 16:59
 2/5 A kérdező kommentje:
De az is odavan írva,hogy "A legtöbb junior pozíciónkat gyakornokokkal töltjük be, így ha igazán jó vagy, nálunk indíthatod el karriered" én juniornak számítok, így gondoltam erre.. na de azért köszi
2023. febr. 25. 17:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, gondolom miután egy évet ott dolgoztál diákként.
2023. febr. 25. 17:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Ohh értem, ezt nem tudtam
2023. febr. 25. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg, egyáltalán nem biztos,hogy probléma az, hogy fél év múlva végzel
2023. febr. 26. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!