El lehet helyezkedni valahol csak statisztika tudással?
Figyelt kérdés
Éetelmes fizu mellett :)
Végeztem egy matek BSc-t, most jelenleg mást is tanulok, de koncentráljunk a matekra.
Ha erős vagyok statisztikából, önmagában ezzel lehet valamit kezdeni?
Lehet én vagyok vak, de álláshirdetések esetén azt láttam eddig, hogy max úgy tudnék, ha egy adott területhez is még értenék emellett.
Pl pénzügyi dolgokhoz.
2023. febr. 25. 11:24
1/5 anonim 

válasza:

Pénzügyi dolgokat gyorsan megtanulod. Szerintem így is lehet.
Én is ezt tanulom, de én mellé programozok is, és már régóta van munkám (másodévtől)
3/5 anonim 

válasza:

Persze, csomo data science melo van amihez kell a stat. Mondjuk melleje fel kene szedned nemi it tudast, pl pythont meg sqlt.
5/5 anonim 

válasza:

Önmagában ezzel nem igen. A valóságban ezeket a kimutatásokat nem kézzel csinálják, tehát az informatikai tudás elengedhetetlen. Ráadásul a legtöbb értelmes munkahely Magyarországon multi, ahova kell az erős angol nyelvtudás. Viszont ha ez megvan, akkor jelentkezz bátran bármelyik pénzügyes pozira, be tudod tanulni egy hónap alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!