Hotelben dolgozók hogy dolgozzák fel hogy vendégekhez képest ők pénztelen szegények?
Mondjuk akik nem a felsőbb menedzsment, és mondjuk 4-5 csillagos hotel. Bármelyik vendég egyetlen napja és fogyasztása a havi fizetésed.
Ez annyira megalázó lehet, ahogy begurulnak a luxusautóikkal, te meg műszak után a kis használtautóddal, busszal vagy legjobb esetben erődön felül vállalt hitelből vett autóval mész haza ami miatt még talán kaján is spórolsz, a vendégek meg svédasztalról zabálnak minden nap.
Egyszer hívtak engem londoni Cafe Royalba, dolgozni, megnéztem basszus totál luxus hely, világsztárok is ott szállnak meg.
Mondtam közvetítőnek felejtős, oké hogy egy senki vagyok, de azért ne legyen már minden nap a pofámba tolva hogy mit nem kaphatok meg soha.

Túl irigy vagy.
Tessék elfogadni, hogy vannak, akuknek jobban megy.
Ha multihoz mész , a külföldi főnököd 7000 dollárt/eurót kap havonta, te meg jó ha 1600at.

Engem nem zavar. Recepciós vagyok, nettó 370 + szép kártya.
Egy éve még nettó 200-ért dolgoztam tanárként, na az zavart, mikor a hatodikos diák a pofámba vágta, hogy senki vagyok mert a takarító nagymamája is többet keres.
Most a vendégek a hotelben emberként kezelnek engem, nekem ez elég.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!