Gyógypedagógiai asszisztensként vannak hétvégi munkalehetőségek?
Lemaradt:
Természetesen tudom, hogy milyen órabérre lehet számítani, nem is ez motiválna.
Csupán van egy ilyen végzettségem és imádtam is autistákkal és értakosokkal foglalkozni, azonban fő vagy félállásba nem tudnám csinálni nappali tagozatos tanulmányaim mellett. Egyiket sem szeretném elengedni, emiatt érdekelne, hogy van-e bármilyen olyan intézmény ahol mondjuk hétvégén is kell/lehet foglalkoztatni bármilyen fogyatékossággal élőt.
Sőt, ha úgy van még önkéntesség alapon is csinálnám, tehát nem bérért. Csak az lenne számomra a fontos, hogy valamilyen intézménybe legyen, ne kelljen egyik héten ide, másik héten oda, harmadik héten amoda menni (kivéve természetesen ha valami különleges program van).
Szóval tudtok ilyen intézményt ajánlani? Ahol jól jön a segítség és ki tudom használni ezt a képesítésem? A tapasztalatszerzés lenne számomra a fontos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!