Mit gondoltok a LionGate online munkáról? Csalás?
Eddig én még nem hallottam róla, Osztálytársam mesélte, hogy ő és az egész családja benne van. Befizetett egyszeri 160.000 Ft-os és havonta kap vissza 170.000 Ft-ot, azért hogy megnéz naponta 10 db 10 mp-es filmet. Számomra ez annyira hihetetlen.
Ez nem ámítás?
Miért éri meg a cégnek?
Hogy kell ezután adózni? Én tanuló vagyok jelenleg (25 évet betöltött), de ha belépnék akkor SZJA-t vonnának, vagy hogyan kell ezt elképzelni?
Sőt még középiskola sem kell hozzá....
ezért kérdezem hogy éri meg a cégnek... mert MÉGIS megkapta a pénzt!!!

Ezt valahogy így kell elképzelni:
1. A kezdet: az emberek befizetik a pénzt, majd megkapják a beígért havi honoráriumot az éppen aktuális kamu tevékenységért. Ez lehet videónézés, tárhely megosztás, vagy bármi. A kifizetéseket az új belépők befizetéséből intézik, szóval a "tevékenység" teljesen lényegtelen.
2. Egyre jobban elterjed ez a remek pénzkereseti lehetőség a már ott lévők ajánlása alapján és a hasznos idióták miatt, akik kiírkálják az internetre "csak kíváncsiságképpen" (ez lennél te).
3. Amikor elég madár összegyűlt, hirtelen "technikai okokra" hivatkozva elkezd akadozni a kifizetés, de az app-ban látszik, mennyit gyűjtöttél. Dolgoznak rajta, becsszó!
4. Mindig újabb és újabb kifogások jelennek meg, hogy miért is nem megy a kifizetés (a befizetést hálistennek nem érinti a "hiba").
5. A cég pár hónap múlva sajnos csődbe megy, a pénzt továbbra is nézegetheted az app-ban.
#12 jó, de ha időben kilép akkor nyer rajta?! Mert már igyis többet kapott vissza mint amit befizetett!!!
#13 Az idióta lehetsz te is :)
Én csak érdeklődöm, mi ez.
Ettől függetlenül vannak akik többet kaptak vissza mint amennyit befizettek, akkor is ha 1x csődbe megy, ugyanis az összeget 1x fizettek be de többet kaptak már eddig vissza.

#15 oké de ha 5x annyit keresek vele mint amit befizettem?
Nekem aztán tök m1 h illegális.....

#17,18
Honnan tudjátok h azóta nem fizettem be?
Látom még nem sikerült felfogni h érdeklődés céljából írtam, h mi lehet ez... ettől függetlenül, amit írtam IGAZ h már többet kapott vissza, mint amit befizetett, ha nektek ez nem tetszik, az nem az én bajom. :)

Na majd ha te is többet kapsz vissza, akkor jelentkezz.
A piramisjáték első alapszabálya, hogy megmutatod az alattad lévő kiszemeltnek, mennyit lehet vele keresni. Ami persze nem igaz. De ha beszáll, akkor kapsz belőle egy kis részesedést.
Ne legyél már naiv. A piramis alján lévő emberek semmit nem kapnak, csak pénzt veszítenek. Ez vár rád is. De ne vedd észre. Tedd bele a pénzed, aztán járj ide vissza sírni, hadd röhögjünk egy jót rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!