Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit gondoltok a LionGate...

Mit gondoltok a LionGate online munkáról? Csalás?

Figyelt kérdés

Eddig én még nem hallottam róla, Osztálytársam mesélte, hogy ő és az egész családja benne van. Befizetett egyszeri 160.000 Ft-os és havonta kap vissza 170.000 Ft-ot, azért hogy megnéz naponta 10 db 10 mp-es filmet. Számomra ez annyira hihetetlen.

Ez nem ámítás?

Miért éri meg a cégnek?

Hogy kell ezután adózni? Én tanuló vagyok jelenleg (25 évet betöltött), de ha belépnék akkor SZJA-t vonnának, vagy hogyan kell ezt elképzelni?

2023. febr. 23. 08:39
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
86%

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Ezt most hetente kiírod? Ezzel ugye csak reklámozod a kis MLM-ed, hátha valaki érdeklődik, mert a sztorid már a múlt héten is szétszedtük

2023. febr. 23. 08:42
 2/48 A kérdező kommentje:
Milyen hetente??? Én tegnap tudtam meg h létezik ilyen -.-
2023. febr. 23. 09:03
 3/48 anonim ***** válasza:
100%
termèszetesen kamu àmízàs.
2023. febr. 23. 12:37
 4/48 A kérdező kommentje:

De akkor hogy vannak benne ennyien? Nem tűnik fel nekik h átverés?

Mert én akitől hallottam mondta, hogy ismerősei is vannak benne többen és mindig kapták a pénzt.

Akivel én beszéltem 1-es szinten van ( vagy hogy kell mondani) 160 ezret fizetett be és eddig 5X kapta havonta a 170.000 Ft-ot akkor már megérte...

2023. febr. 23. 15:21
 5/48 anonim ***** válasza:
100%

"Akivel én beszéltem 1-es szinten van ( vagy hogy kell mondani) 160 ezret fizetett be és eddig 5X kapta havonta a 170.000 Ft-ot akkor már megérte..."

Úgy hogy vagy hazudnak, vagy valami fontos részletet elhallgatnak az egészből. Egyébként eddig rohadtul úgy hangzik az egész mint egy illegális piramisjáték.

2023. febr. 23. 18:01
 6/48 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként nézegettem utána a neten, garantálom neked hogy ez egy hatalmas emeletes átverés. Ilyen nincs, befizetsz 160 ezret, aztán 5x visszakapod azt a pénzt mert megnéztél 10 videót. Ez nem egy működő üzleti modell. Nem kell közgazdásznak lenni ahhoz hogy ez nyilvánvaló legyen. Ez egy átverés. Sanszos hogy illegális piramisjáték van a hátterében.
2023. febr. 23. 18:08
 7/48 A kérdező kommentje:

#5 mit hallgatna el? mutatta a telefonjában az app-on, hogy minden nap jön a pénz neki napi 5-10e Ft

#6 én nem mernék beregisztrálni, szimplán csak kíváncsi vagyok h mieeez

2023. febr. 23. 18:17
 8/48 anonim ***** válasza:
80%

Ugye ez az összeg amit be kell fizetni.

Akik ezt hirdették "kaució"-ként hivatkoznak erre az összegre.

Már bocs de itt mire fizet be az ember kauciót? Kauciót valamilyen ingatlan vagy ingóság bérlésekor szokott fizetni az ember.

Teljesen érthetetlen vagy értelmezhetetlen, hogy konkrétan ezt a pénzt mire kérik.

Ha csak nem arra, hogy az illegális piramisjátékukat fenntartsák, hogy az új belépők befizetéseiből fizessenek ki régi belépőket. Akkor tökre érhető, csak akkor ez egy illegális csalás.

"mutatta a telefonjában az app-on, hogy minden nap jön a pénz neki napi 5-10e Ft"

Persze, mutatni sok mindent lehet, ha az a cél hogy valakit bepalizz valami átverésre.

2023. febr. 23. 18:22
 9/48 A kérdező kommentje:

#8 és neki mi célja lenne azzal, hogy engem " bepalizzon"?

Nem is direkt jött fel a téma... csak ültünk a buszon hazafelé utazva, 1x csak jött az értesítés a telójára h megjött az aznapi fizu és akkor kérdeztem h milyen fizu, mit dolgozik, és mutatta h hónapok óta benne van egy ilyen "online munkában" és már több pénzt kapott vissza mint amennyit befizetett. Hogy hogyaaaaaaan?! azt nem tudom... ezért tettem fel a kérdést.

2023. febr. 24. 07:58
 10/48 anonim ***** válasza:
60%
160e Ft befizetèsèből ès 10 videó megnèzèsèből nem termelődik ki 170e Ft úgy hogy mèg a cègnek is haszna legyen. Ha csak nem valami csalàs van a hàttèrben. Ehhez közgáz diploma sem kell hogy összerakd.
2023. febr. 24. 08:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!