Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Morgan Stanley vagy Blackrock?

Morgan Stanley vagy Blackrock?

Figyelt kérdés
Minkét cég nagy közgazdász gyűjtőhely, de nem tudom melyiknél jobb dolgozni. Fizukban gondolom nem lehet nagy különbség egy sima junior pénzügyes vagy hasonló pozíciónál, szóval inkább a "work culture" része érdekelne. Hol jobb dolgozni? Honnan jobbak adott esetben az exit opportunitityk? Hol van lehetőség külföldi irodába átmenni, akár ideiglenesen is?

2023. febr. 22. 09:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hat en az FRM területen voltam VP, az elején még nem volt rossz, sokat lehetett tanulni, de aztán valahogy egyre parasztabb emberek kerültek be és nagyon sokat romlott a színvonal is meg a hangulat is. Úgyhogy már nem vagyok ott, szerintem jó döntés volt.
2023. febr. 24. 11:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Én jelenleg gyakornok vagyok Finance-n (City gate), és szintén csatlakozom nyolcashoz. Nálunk a szinten található csapat aki report validálással foglalkozik, van aki elemzéssel, rögtön mellettünk van a hr, stb. Az én főnököm (director) kb 30 éves, de alá csak 4 ember tartozik. Aki ténylegesen menedzsernek mondható az a VP de inkább az ED szerintem. MD-k már nagykutyák, de van pár belőlük is BUD-on.
2023. febr. 24. 22:09
 13/14 anonim válasza:
0%

Morgan Stanley és BlackRock két nagy amerikai pénzügyi vállalat, amelyek különböző területeken tevékenykednek.

Morgan Stanley egy globális befektetési bank és vagyonkezelő cég, amely számos területen működik, mint például a vagyonkezelés, az értékpapír-kereskedelem, az M&A tanácsadás, a részvénykibocsátások és kötvénykibocsátások szervezése, a portfóliókezelés, az üzleti finanszírozás és sok más. A Morgan Stanley egy nagyon híres és befolyásos vállalat, amely a legnagyobb befektetési bankok egyike az Egyesült Államokban és a világban.

BlackRock egy globális vagyonkezelő cég, amely a világ legnagyobb részvény- és kötvényalap-kezelője. Az ügyfeleknek különböző befektetési lehetőségeket kínál, például alapokat, ETF-eket (tőzsdén kereskedett alapok), valamint alternatív befektetési lehetőségeket, mint például a magánvagyon-kezelés és az ingatlankezelés. A BlackRock jelentős befolyással bír a világ pénzügyi piacain és a befektetési alapok terén.

Mindkét vállalat nagy múlttal és tapasztalattal rendelkezik, és megbízható és megbecsült szolgáltatásokat kínál az ügyfeleinek. Azonban mivel tevékenységük és specializációjuk különböző, ezért döntésüket az ügyfélnek a saját igényeihez kell igazítaniuk.

2023. márc. 8. 15:39
 14/14 anonim ***** válasza:
88%
Koszonjuk a chatgptnek a kozremukodest, de ez itt ki a fenet erdekel?
2023. márc. 8. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!