Van másodállása a főállása mellett másnak is?
Figyelt kérdés
Hogy bírjátok? Egy nap mennyit dolgoztok? Illetve mit dolgoztok?2023. febr. 21. 20:33
1/8 anonim válasza:
Van, vállalkozás. Napi 2-3 óra, hétköznap kevesebb, hétvégén kicsit több.
2/8 anonim válasza:
Nagyjabol mindenkinek van medior szinttol valami mellekes jovedelme. Nekem konkretan a papiron 8 oras munkaidobol 1,5 ora telik valos munkaval, 3-4 orat contractorkent dolgozom kulfoldi cegeknek, a tobbi privat ugyekkel telik (kutyat setaltatok, bevasarolok stb). Delutan 4 utan mar gyakorlatilag semmit nem kell csinalnom.
Principal Engineer, 28 /F
3/8 anonim válasza:
IT-ban vagyok és van. Rendes munkaidombol pár órát ledolgozok, ezért nettó 900k-t megkapom a maradék időben meg saját vállalkozást csinálok, abból kb a duplája bejön
4/8 anonim válasza:
Jaja, 2-eske és gondolom az a 1,5 óra nettó 2 millát fizet természetesen.
5/8 anonim válasza:
Nekem is van, kb ugyanannyit fizet a kettő, csak a vállalkozás részmunkaidős. 12 órákat dolgozom naponta.
6/8 anonim válasza:
Nincs, jol megelek a foallasbol
7/8 anonim válasza:
Szerintem manapság óriási felelőtlenség csak főállásra alapozni. Láttuk mi volt az elmúlt 2 évben. Emellett rengeteg a lehetőség, amivel szintén felelőtlenség nem élni.
8/8 anonim válasza:
Régen egy évtizeden keresztül volt, de nagyon rossz volt. Ma már nincs, és nem is lesz. Éppen elég nekem a főállásom, mellette meg az egyetem, család, gyerekek, kutya, sport… nem akarok megőrülni. Néha egyetemen tanítok, az is bőven sok. Szóval kösz, nem kell még több idegesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!