Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudnék kapcsolatok szerezn...

Hol tudnék kapcsolatok szerezni, karriert kezdeni?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és szeretném valahol elkezdeni apránként. Hol tudnék találni valakit akinek hasznos lehetek annyira, hogy segítsen elindulni valamerre?

Komolyan veszem a tanulmányaim, precíz, pontos, megbízható vagyok. Nyitott vagyok bármire, tapasztalatokra, tanácsokra, ötletekre :)

2023. febr. 19. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Karriert miben?
2023. febr. 19. 21:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Nemzetközi kapcsolatok, társadalom tudomány, államtudomány ilyesmik érdekelnek, de nagyon nehéz ilyenekkel rendesen elhelyezkedni.

Ezért aztán bármire nyitott vagyok ha valaki hasznára tudok lenni

2023. febr. 19. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyen himi-humi szakoknál a karrier leginkább állami vonalon működhet, ha hamar meg tudsz lőni valami bőrfoteles állást. Az ilyen ifjú elvtá... izé... fidesznyikek keltetői az ÁJK-s hallgatói önkormányzatok vagy szakkolik, ott lehet azokhoz dörgölőzni, akik segítsége nyomán 35 éves korodra már kinéz egy osztályvezetői szék. Sajnos ennél magasabb szintre már csak születési előjogok alapján lehet kerülni: az elmúlt majd' másfél évtized alatt nagyon nagy lett a klientúra létszáma, rengeteg ifjú titán van, akinek apa-anya magas szintű állást kell, hogy intézzen, velük telnek meg az igazán jó körülményeket biztosító, esetleges kormányváltás esetén is biztos további megélhetést nyújtó helyek.
2023. febr. 19. 21:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen sajnos ezzel tisztában vagyok

Hiába ez érdekel szívesen csinálok mást is. Csak szeretném valahol elkezdeni ami nem egy meki ahol leragadnék

2023. febr. 19. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!