Hol tudnék kapcsolatok szerezni, karriert kezdeni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok és szeretném valahol elkezdeni apránként. Hol tudnék találni valakit akinek hasznos lehetek annyira, hogy segítsen elindulni valamerre?
Komolyan veszem a tanulmányaim, precíz, pontos, megbízható vagyok. Nyitott vagyok bármire, tapasztalatokra, tanácsokra, ötletekre :)
2023. febr. 19. 21:06
2/4 A kérdező kommentje:
Nemzetközi kapcsolatok, társadalom tudomány, államtudomány ilyesmik érdekelnek, de nagyon nehéz ilyenekkel rendesen elhelyezkedni.
Ezért aztán bármire nyitott vagyok ha valaki hasznára tudok lenni
2023. febr. 19. 21:14
3/4 anonim válasza:
Az ilyen himi-humi szakoknál a karrier leginkább állami vonalon működhet, ha hamar meg tudsz lőni valami bőrfoteles állást. Az ilyen ifjú elvtá... izé... fidesznyikek keltetői az ÁJK-s hallgatói önkormányzatok vagy szakkolik, ott lehet azokhoz dörgölőzni, akik segítsége nyomán 35 éves korodra már kinéz egy osztályvezetői szék. Sajnos ennél magasabb szintre már csak születési előjogok alapján lehet kerülni: az elmúlt majd' másfél évtized alatt nagyon nagy lett a klientúra létszáma, rengeteg ifjú titán van, akinek apa-anya magas szintű állást kell, hogy intézzen, velük telnek meg az igazán jó körülményeket biztosító, esetleges kormányváltás esetén is biztos további megélhetést nyújtó helyek.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ezzel tisztában vagyok
Hiába ez érdekel szívesen csinálok mást is. Csak szeretném valahol elkezdeni ami nem egy meki ahol leragadnék
2023. febr. 19. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!