Ha Gyed-el kapcsolatos kérdésem van, akkor hol lehet biztos információt szerezni?
Köszönöm! Ha nem sikerül itt választ kapnom, akkor befizetek egy tanácsadásra ahogy javasoltátok.
Igazából az lenne a kérdésem, hogy ha diplomás Gyedet szeretnék kapni, de van sajnos elegendő munkaviszonyom, hogy ne legyek rá jogosult, akkor valahogy meg lehet-e oldani hogy mégis azt kapjak. Egyetem mellett végig egy helyen dolgoztam, de csak 4-6 órákat (félévenként változott), szóval keveset kerestem, 120 körül átlagosan. A képzésem viszont mester volt. Netes kalkulátorok alapján jobban járnék a mester diplomás Gyed-el, mint amit a munkám után kapnék. Viszont ugye mivel van elég munkaviszonyom, ezért a diplomás nekem nem jár.
Ha most terhesen felmondok a munkahelyemen, vagyis szüléskor nem leszek sehol biztosított akkor sem kaphatom azt? Nincs valami kiskapu? Kicsit kitolásnak érzem, hogy kevesebbet kapnék, csak mert dolgoztam a tanulás mellett.
ne mondj fel, fizetés nélkülit kérj szülés előtt, már ezzel szünetel a jogviszony és csak diplomásra vagy jogosult.
Ez egy biztosabb megoldás, emrt nem égetsz fel minden hidat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!