Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van aki bukott már el pénzt...

Van aki bukott már el pénzt köztetek? Ha igen, pár szar, pár ezer forintot vagy többről van szó?

Figyelt kérdés
Értek ezalatt rossz befektetést, elvesztett pénztárcát, tippmixen vesztett pénzt stb.19 ezer forintot elveszítettem és nem tudom megemészteni.

2023. febr. 19. 19:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 90.000 forint esett ki a zsebemből, vagy esetleg ellopták nem olyan rég, de pontosan nem tudom mi történhetett… 100-at vettem ki ATM-ből, aztán kb. onnan 100 méterre bementem egy pékségbe, ott még megvolt a pénz, volt bent 2 ember rajtam kívül… Amikor kimentem, akkor 100 métert sétáltam, majd észrevettem hogy már csak 10 ezer Ft van a zsebembe. Visszamentem rögtön, már nem volt ott senki csak az eladó… Azt mondta hogy nem talált pénzt.

Nem olyan egetrengetően sok pénz ez nekem, de azért nagyon szomorú voltam hogy totál feleslegesen elveszítettem.

Másik szintén friss eset, hogy vettem egy 350 forintos puttót, 2 találat híján telitalálatom lett, 17850 forintot nyertem, az egészből EuroJackpot szelvényeket vettem, de azzal már nem nyertem egy forintot sem.

2023. febr. 19. 19:54
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Eddig tozsden buktam vagy 4.5 millat es nyertem 6 millat. Jo, 1.5 millaval elobbre vagyok most, de ha azt a 4.5-ot nem teszem kockazatos reszvenyekre, most 10.5 millaval lennek elobbre. :)
2023. febr. 19. 20:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

pedig el kell engedni. ez csak penz.

Nekem egyszer a mobilomat lopta el egy kisebbsegi a Keleti Mekiben az asztalon volt mellettem, en epp ettem, a kolyok pedig felugtott, felkapta a telot es kirohant az ajton. en probaltam utanna futni...de ezeknek a verukben van a menekules..

nem volt olyan draga telefon....LG volt de minden kep, sms stb rajta...az fajt azer.

ami kicsit kemenyebben erintett az az volt amikor egyetem alatt a lakotarsam epp kikoltozoben volt a lakasunkbol, en otthon voltam anyumeknal mire haza mentem a lakasba becsben ahol egyetemen voltam fel volt forgatva a szobam es 3500 euronyi ertekben vitt el cuccokat (ekszer foleg amiket a szuleimtol kaptam).

feljelentettuk , de orosz csaj volt aki vissza ment oroszorszagba tanulni..azota sem hallottam rola.

2023. febr. 19. 20:15
 4/11 A kérdező kommentje:
3...sajnálom :(
2023. febr. 19. 20:16
 5/11 A kérdező kommentje:
Olyxan szinten szerencsétlen vagyok a tippmixen hogy már direkt egyes kötésben raktam meg 10 meccset...10/9 így is elment...ma végleg feladtam, többet 200 forintért nem játszok, a mai volt az utolsó. A tetves nyomorult isten irányítja nekem, átok van rajtam, úgyhogy végeztem a tippmixxel. Pénznyelő!
2023. febr. 19. 20:22
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
A kanyarban sem vagytok. A teljes vagyonomat elvesztettem, nagyrészt saját hibámból. :( Amikor még csak pár százezer, aztán 1-2 millió volt a veszteség, nem tudtam mi vár rám később...
2023. febr. 19. 22:16
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

Hát nominálisan még nem vesztettem pénzt, reálértékben viszont elég sokat, a legtöbb magyarral egyetemben, aki mondjuk a Covid elején forintban tartotta a megtakarításait. :)

A tippmixet meg a többi hasonló hülyeséget meg hagyni kell. Ezekkel nem is lehet igazán sok pénzt nyerni, csak bukni. Néha szoktam ilyen 300-400 forintokkal játszani, de én ezekhez mindig úgy állok hozzá, hogy úgyis elbukom. :)

2023. febr. 20. 00:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Covid miatt nem tudtam elmenni egy előre hosszú hétvégére, miközben már ki volt fizetve a hotel és a repjegy is. Fájt a pénz is, de főleg a lehetőség, hogy nem tudtam elmenni.

Befeketések terén tudja az ember, hogy nem minden részvény vagy kötvény fog úgy teljesíteni, ahogy elvárnánk, vesztettem már így százezreket, de itt a teljes portfólió a fontos, az meg elég stabilan teljesít.

2023. febr. 20. 02:50
 9/11 A kérdező kommentje:
7... pontosan így van. Aki azt mondja, ebből a xar Tippmixből él, az hazudik. Sima egy meccseket nem lehet eltalálni, nem hogy kötésben 3-4 meccset. Be is fejeztem egy életre.
2023. febr. 20. 06:53
 10/11 anonim ***** válasza:
A legnagyobb tőzsdei mínuszom 6 ezer USD volt. A Netflixet minden elemző jó befektetésnek tartotta, de amikor a negyedéves adatok kijöttek, akkor mindenki hajigálta, mert nem sikerült annyival több új előfizetőt szerezni mint az tervezve volt. Szóval a 12 adatból 11 jó volt, 1 nem volt jó, és olyan hiszti lett belőle, hogy majdnem 100 dollárt esett az árfolyam.
2023. febr. 23. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!