Miért kérdeznek bérigényt, ha ők már előre eldöntötték a fix bért?
Figyelt kérdés
Interjún voltam, ketten interjúztattak. Kérdezték a bérigényemet, mondtam egy összeget. Összenéztek olyan fejjel, mintha olyan sokat mondtam volna, "ez hülye" tekintettel. Majd mondta az egyik, hogy "mi x összeget tudunk adni" és az több volt 10000 forinttal. Úgyhogy annyira nem értettem ezt a reakciót, de a kérdést sem. Ha tudják, mennyit adnak, miért nem mondják el? Vagy akkor telefonban kérdezzék meg, és ha nagyon eltér, ne hívjanak be személyesen.2023. febr. 17. 17:13
1/4 anonim válasza:
Mert reménykedtek, hogy valami balek kevesebbet kér, mint a max összegük
2/4 anonim válasza:
Minimálbérnél nem adhatnak kevesebbet.
3/4 anonim válasza:
Végül felfelé alkudtak? Ezt én se értem
4/4 anonim válasza:
Mert ha sokkal többet mondasz, akkor várható, hogy lelépsz tőlük, amint valaki többet ajánl. Te meg kevesebbet mondtál, ami meglepte őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!