Nemzetközi gazdálkodás?
Van olyan aki ezen a szakon végzett és most dolgozik ebben?
Erről szeretném ha mesélnétek, milyen a munka? fizetés? mennyire nehéz elhelyezkedni?
Szia,
Az alapszakként végeztem NG-t, angol nyelven. Mivel angolul tanultam egy ilyen képzésen, lehetőségem volt egy kettős diplomás programmal egy második diplomát is szerezni.
Ami a legfontosabb, hogy egyfelől nagyon jó szaknak tartom, és nem bánom, hogy itt végeztem, de tudnod kell, hogy nem lesz egy konkrét terület, amihez érteni fogsz a képzés végére. Talán a logisztika az, amiben OK leszel, de ez az a képzés, ami mindenbe belekap kicsit (pénzügy, számvitel, közgazdaságtan, marketing, és az említett logisztika).
Az elhelyezkedés nem volt különösebben nehéz, de mivel tényleg nagyon sok irányba mehetsz, ha valami menő speciálisabb helyen akarsz kezdeni, ahol már a gyakornok jelentkezőtől is elvárnak egy mélyebb háttértudást, oda kell tenned magad.
Mióta van tapasztalatom, kb heti 3-4x hívnak ide-oda.
2 éve dolgozom, banki háttérterületen, jelenleg kb 500 a nettóm kafi nélkül, de ez változik túlóra függvényében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!